PERSBERICHT

Amsterdam, 23 juni 1999

Cartoon Network nu ook op de kabel in Ridderkerk

Vanaf heden is de Nederlandstalige versie van Cartoon Network ook te ontvangen via de kabel in Ridderkerk. De samenwerking met Eneco heeft ervoor gezorgd dat deze stad nu ook is aangesloten op het be-roemd-ste teken-filmstation voor kinderen van 0 tot 100 jaar, dat in meer dan 44 miljoen Europese huishou-dens is te ontvan-gen. Wereldberoemde tekenfilmfiguren als Tom & Jerry, Thomas het Lokomo-tiefje, de Flintsto-nes, Johnny Bravo, Yogi Bear, Top Cat en Scooby Doo zijn nu dagelijks te zien in Ridderkerk.
Cartoon Network is in Ridderkerk te ontvangen op kanaal 57+, 763.25 MHz.
In Nederland is Cartoon Network nu te ontvangen in bijna 4 miljoen huishoudens via de kabel of satelliet.

8500 tekenfilms

Cartoon Network toont dagelijks de beste, leukste en spannendste tekenfilms voor kinderen van 0 tot 100 jaar. 24 uur per dag zorgen de wereldberoemde cartoonhelden met hun avonturen en capriolen voor veel kijkplezier.
Het programma van Cartoon Network wordt samengesteld uit de verzameling van meer dan 8.500 wereldberoemde tekenfilms, gemaakt onder meer in de studio's van MGM, Warner Bros. en Hanna Barbera. Daarnaast toont het cartoonstation zowel de nieuwste producties uit eigen studio's zoals Dexter's Laboratory, Cow & Chicken, de Powerpuff Girls en Ed, Edd 'n Eddy als aanwinsten uit de Europese film- en animatie-industrie.

Peuterprogrammering

Voor de allerjongste kijkertjes is er elke ochtend tussen 0.700 en 10.00 uur de Cartoon Club met Thomas de Stoomlokomotief, Beertje Paddington, Dink het dinosaurusje en Tom & Jerry Kids

Cartoon Network op Internet
Cartoon Network is ook via het Internet te bereiken. Het Internetadres is; www.cartoonnetwork.co.uk


Deel: ' Cartoon Network op de kabel in Ridderkerk '
Lees ook