PERSBERICHT

Amsterdam, 18 januari

Cartoon Network nu ook op de kabel in Almelo, Diepenheim, Goor, Den Ham, Markelo, Oldenzaal, Ootmarsum, Stad Delden, Tubbergen, Vriezenveen, Wierden en Weerselo

Vanaf maandag 18 januari is de Nederlandstalige versie van Cartoon Network nu ook te ontvangen via de kabel in Almelo, Diepenheim, Goor, Den Ham, Markelo, Oldenzaal, Ootmarsum, Stad Delden, Tubbergen, Vriezenveen, Wierden en Weerselo. De samenwerking met KTMO heeft ervoor gezorgd dat deze plaatsen nu ook zijn aangesloten op het be-roemd-ste teken-filmstation dat in meer dan 40 miljoen Europese huishou-dens te ontvan-gen is voor kinderen van 0 tot 100 jaar. Wereldberoemde tekenfilmfiguren zoals Tom & Jerry, Thomas het Lokomo-tiefje, de Flintsto-nes, Johnny Bravo, Yogi Bear, Top Cat en Scooby Doo zijn nu 24 uur per dag te zien zijn in Twenthe. Cartoon Network is in Almelo, Diepenheim, Goor, Den Ham, Markelo, Oldenzaal, Ootmarsum, Stad Delden, Tubbergen, Vriezenveen, Wierden en Weerselo te ontvangen op kanaal 33+, 571.00 MHz. In Nederland is Cartoon Network nu te ontvangen in meer dan 3,8 miljoen huishoudens via de kabel of satelliet.


8500 tekenfilms

Cartoon Network toont dagelijks de beste, leukste en spannendste tekenfilms voor kinderen van 0 tot 100 jaar. 24 uur per dag zorgen de wereldberoemde cartoonhelden met hun avonturen en capriolen voor veel kijkplezier.
Het programma van Cartoon Network wordt samengesteld uit de verzameling van meer dan 8.500 wereldberoemde tekenfilms, gemaakt onder meer in de studio's van MGM, Warner Bros. en Hanna Barbera. Daarnaast toont het cartoonstation zowel de nieuwste producties uit eigen studio's zoals Dexter's Laboratory , Cow & Chicken, de Powerpuff Girls en Ed, Edd 'n Eddy als aanwinsten uit de Europese film- en animatie-industrie.

Peuterprogrammering

Voor de allerkleinsten is er elke ochtend Thomas de Stoomlokomotief, Beertje Paddington, Dink het dinosaurusje en Tom & Jerry Kids

Cartoon Network op Internet

Cartoon Network is ook via het Internet te bereiken. De Cartoon Network website staat bol met achtergrondinformatie, foto's, soundbytes, biografieën en (computer)wedstrij-den.
Het Internetadres is; www.cartoon-network.co.uk

////////////////////////////////////////////////////////////////////-

Deel: ' Cartoon Network op de kabel van Almelo tot Weerselo '
Lees ook