Persbericht

Amsterdam, 31 mei 1999

Cartoon Network start eigen talkshow met elke dag wereldsterren

Dagen van bestaande talkshows zijn geteld

Met onmiddellijke ingang start Cartoon Network een eigen Late Night Talk Show met gasten van wereldformaat onder leiding van de interplanetaire kruisvaarder, Space Ghost. Zijn taak is de permanente concurrentiestrijd tussen de talkshowpresentatoren als David Letterman, Jay Leno, Catherine Keyl, Barend & Witteman en soortgenoten te stoppen. Dit doet hij met zijn 15 minutendurende talkshow "Space Ghost Coast to Coast", dagelijks tweemaal per avond te zien om 21.00 en 22.00 uur.

Space Ghost's jarenlange en uitgebreide televisie-ervaring staat garant voor spectaculaire shows met diepgaande interviews afgewisseld met muziek, in een opzichtige en opvallende set. De met gele cape en zwart masker getooide interplanetaire kruisvaarder, die sinds 1966 regelmatig op de televisie te zien is geweest, zal dagelijks wereldberoemde gasten zoals Charlton Heston, Peter Fonda, Hulk Hogan, Jim Carrey, Timothy Leary en vele andere bekende wereldburgers live ontvangen. Space Ghost is een goddelijke spreker die zonder enige moeite elk interview naar zijn hand kan zetten en ook elk interview op onnavolgbare wijze weet uit te buiten.
Ten opzichte van deze nieuwe talkshow verbleken alle andere talkshows en zijn hun dagen geteld.
"Ik wil niet arrogant overkomen, maar wie van de huidige lichting talkshowpresentatoren heeft de Council of Doom verslagen, Cyclo overwonnen en de Spinnenkop van Telus verslagen?" vraagt Space Ghost zich af.

8500 tekenfilms
Cartoon Network is er 7 dagen per week en 24 uur per dag. Van 06.00 tot 24.00 uur worden de programma's in het Nederlands gesproken of ondertiteld.
De programmering van Cartoon Network wordt samengesteld uit de verzame-ling van meer dan 8.500 wereldberoemde tekenfilms, gemaakt onder meer door MGM, Warner Bros. en Hanna Barbera. Daarnaast toont het cartoonsta-tion de nieuwste producties uit eigen studio's, zoals Johnny Bravo, Dexter's Laboratory en Cow & Chicken alsmede aanwinsten uit de Europese film-en anima-tie-industrie.


Deel: ' Cartoon Network start eigen talkshow met wereldsterren '
Lees ook