Case Marine biedt waterdichte oplossing voor smartphones


Sleeve biedt 100% bescherming

ZWIJNDRECHT, 20120912 -- Smartphones voorzien ons tegenwoordig van alle gemakken. Van navigatie tot mobiele betalingen, smartphones worden daarom altijd en overal gebruikt. Ze zijn echter zeer gevoelig voor vocht, vuil en water. Ongelukjes nabij water komen frequent voor, vaak met onomkeerbare gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan sneeuw, strand, water en buitensporten. Case Marine biedt hiervoor een sluitende oplossing.

Goed beschermd

De Case Marine is een 100% waterdichte smartphone cover. Deze case beschermt de smartphone niet alleen tegen sneeuw, water en vuil, maar beschermt zelfs tot 10 meter diepte.

Door gebruik te maken van Case Marine’s innovatieve technologie, is de smartphone 100% waterbestendig zonder functionaliteit van de touchscreen te verliezen. Onderwater kunnen zelfs foto’s worden gemaakt.

Vanaf nu kan een smartphone dus snel en eenvoudig een echte onderwatercamera worden. De Case Marine is echter geen grove onderwatercase, maar is slechts 0,25mm dun, waardoor het mogelijk is de Case Marine permanent te gebruiken. Zelfs in sneeuw en regen.

De 0,25mm dunne sleeve is eenvoudig om de telefoon heen te trekken. Vervolgens wordt hij 100% waterproof te gemaakt door de bijgeleverde seal. De verpakking bevat ook een bumper om de smartphone extra te beschermen tegen stoten.

Populair product

De afgelopen vijf maanden, zijn de producten van Case Marine een wereldwijde hype geworden. De waterdichte sleeves zijn al in 13 landen verkrijgbaar en er zijn al meer dan 160 duizend waterdichte cases verkocht. De Case Marine producten zijn ook razend populair bij watersporters over de hele wereld!

Momenteel zijn er cases voor de Apple Iphone 4/4s en de Samsung Galaxy S2. Introductie voor de iPad zal snel volgen. Vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Case Marine beschermt smartphone overal en altijd tegen water, sneeuw en vuil.

Meer informatie: www.casemarine.nl

//einde bericht


Deel: ' Case Marine biedt waterdichte oplossing voor smartphones '
Lees ook