Ingezonden persbericht

"Iedere schakel in de keten moet zijn verantwoordelijkheid nemen in de zorg van veiligheid en duurzaamheid. Niet alleen om de veiligheid te waarborgen, maar ook omdat de consument in toenemende mate wil weten hoe producten tot stand zijn gekomen," aldus Klaas van den Doel, voorzitter van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) tijdens het CBL-voedselveiligheidsdebat op 25 maart tijdens de Nationale Food Week in de Jaarbeurs te Utrecht.

Tijdens het CBL-voedselveiligheidsdebat debatteren landbouwminister Veerman, Dick Boer (Albert Heijn), Felix Cohen (Consumentenbond), Bart Jan Constandse (the Greenery), Gerard Doornbos (LTO Nederland), Frans Fredrix (Superunie) en Joost Manassen (SMA) onder leiding van Frits Wester. Gesproken wordt over voedselveiligheid, de prijzen van landbouwproducten en consumenteninformatie over de totstandkoming van producten. Het CBL-Voedselveiligheidsdebat duurt van 11.00 tot 12.15 uur en vindt plaats in congreszaal Irene in het Jaarbeurscomplex in Utrecht. U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur.

U kunt zich opgeven via info@cbl.nl

Met vriendelijke groet,
Miranda M.G. Boer
Hoofd PR en Voorlichting CBL

070-3376200
06-51502772

Deel: ' CBL-voedselveiligheidsdebat '




Lees ook