CDA TWEEDE KAMERFRACTIE

CDA-prominenten op werkbezoek avondmanifestatie Statencampagne

CDA-prominenten op werkbezoek en bij avondmanifestatie Statencampagne Zuid Holland op maandag 17 februari

Regio Gouwe en IJssel
Den Haag, 13 februari 2003

De start van de provinciale campagne van het CDA in Zuid-Holland is maandag 17 februari. 's Avonds wordt er een grote manifestatie in het Evertshuis in Bodegraven gehouden. Daaraanvoorafgaand worden er in de middag thematochten gehouden onder het motto 'Wij komen u halen'. Naast locale politici, kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen doen aan de werkbezoeken een groot aantal landelijke politici mee zoals Tweede Kamerleden, Eerste Kamerleden. Staatssecretaris Pieter van Geel doet mee aan de thematocht 'Groene hart, milieu en water'. Andere thematochten zijn 'Kleine kernen' , 'Werken en mobiliteit', 'Veiligheid, wonen en recreeren', 'Onderwijs' (scholierendebat) en 'Landbouw'.
Liesbeth Spies, Wim van de Camp, Sybrand van Haersma Buma en Nicolien van Vroonhoven zijn de Zuid Hollandse Kamerleden die meegaan. Yvonne Timmerman Buck doet mee namens de Eerste Kamer . Ook partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt is aanwezig. Kamerleden uit andere provincies die van de partij zijn: Hubert Bruls, Wim van Fessem, Mirjam Sterk, Rikus Jager, Kathleen Ferrier, Jan Mastwijk, Antoinette Vietsch en Ciska Joldersma. Vanuit het Europees parlement komt Bert Doorn. Bij de avondmanifestatie wordt gerekend op:
+ verschillende bewindspersonen, waaronder Aart Jan de Geus, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Agnes van Ardenne, staatssecretaris / minister van Ontwikkelingssamenwerking. + lijsttrekker Hans Klein Breteler en alle kandidaten op de lijst voor de Statenverkiezing in Zuid-Holland;
+ de lijsttrekker voor de Eerst Kamer van het CDA, Yvonne Timmerman-Buck en de andere kandidaten voor de Eerste Kamer voor Zuid-Holland.
+ fractievoorzitter Maxime Verhagen (afhankelijk van de formatie) en voorts een groot aantal leden van de Tweede Kamer. + de voorzitter van de partij, Marja van Bijsterveldt; + vele andere CDA-leden, symphatisanten en genodigden.

Globaal het programma:
13.30 tot 17.00 de regio in voor verschillende bezoeken van CDA prominenten, georganiseerd rondom een aantal thema's 17.30 tot 20.00 welkom in het Evertshuis in Bodegraven, Spoorstraat 15.
18.30 tot 20.00 ontvangst en discussie in verschillende themagroepen, aansluitend op het middagprogramma;
20.00 tot 21.30 plenaire discussie met diverse prominenten, waaronder de lijsttrekker en de zaal;
21.30 tot 22.00 uitloop en discussie rondom verschillende thema's

Vertegenwoordigers van de pers zijn welkom het middag- en avondprogramma bij te wonen.

Voor informatie:
Peter Noordhoek
CDA regio Gouwe en IJssel
Tel.: 0182 - 68 45 45 /06 53488078
e-mail: dpn@northedge.nl

Voor wat betreft de deelnemers vanuit landelijk aan het werkbezoek Marianne Fennema CDA Voorlichting Tweede Kamer tel.06 51746621 Voor de avondmanifestatie: Marcel Meijer, CDA Partijburo tel. 06 53225950

13 feb 03 16:13

Deel: ' CDA-prominenten op werkbezoek avondmanifestatie Statencampagne '
Lees ook