Ingezonden persbericht


Christen Democratisch Appèl

Gemeenteraadsfractie Utrecht
www.cda-utrecht.nl
cda@utrecht.nl

Persbericht

CDA begint het seizoen sportief

Utrecht - 24 augustus

Op vrijdag 28 augustus verzorgt het CDA Sportnetwerk de aftrap van het nieuwe politieke seizoen af bij sportvereniging C.O.V. DESTO in Utrecht .Gedurende het avondprogramma zal wethouder van sport en financiën Harm Janssen officieel gepresenteerd worden als CDA-lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

'Ik vind het leuk om het politieke jaar op deze manier te beginnen', aldus Harm Janssen, 'ik ben zelf sportliefhebber en bovendien staat Utrecht sportief gezien erg goed op de kaart.' Tijdens zijn presentatie zal Harm Janssen ingaan op wat onder zijn verantwoordelijkheid in de afgelopen jaren in de Utrechtse sport tot stand is gekomen en wat hij in de toekomst voor de sport in Utrecht nog in gang wil zetten.

Diezelfde middag vindt er op het terrein van C.O.V. DESTO een voetbaltoernooi plaats waar diverse CDA-teams het tegen elkaar op zullen nemen. Tijdens de avondbijeenkomst, die om half zeven begint, kunnen diverse sportbestuurders elkaar ontmoeten en bovendien een tweetal workshops over sportbeleid volgen.

Ook de komende jaren zal het CDA zowel de top- als breedtesport hoog in het vaandel hebben staan. Harm Janssen tot besluit: ' Ik wil breedtesport en topsport zoveel mogelijk faciliteren zodat zoveel mogelijk Utrechters kunnen sporten. Sport is leuk en gezond en draagt bovendien bij aan opvoeding en integratie.'

Einde Persbericht

Wij stellen het zeer op prijs als u in een van uw publicaties aandacht besteedt aan bovenstaand persbericht.

Zoekwoorden:

Deel: ' CDA Utrecht begint het seizoen sportief '
Lees ook