CDG


CDG Europe bv tekent eerste Europese distributiecontract met Scapa Technologies.

10 maart 2003: Scapa Technologies Limited, fabrikant van gespecialiseerde stress testing oplossingen, expandeert haar werkterrein in Europa door als eerste een distributiecontract voor de Benelux-regio af te sluiten met CDG Europe bv.

Scapa StressTest for Citrix MetaFrame, dat sinds maart 2002 op de markt is, is de meest effectieve en complete technologie die voor het stresstesten van Citrix MetaFrame omgevingen beschikbaar is. Scapa StressTest wordt ingezet om implementatietijd te reduceren, onzekerheden over schaalbaarheid en performance weg te nemen, exacte hardware eisen te bepalen en de effecten van het toevoegen of wijzigen van applicaties en gebruikers te meten. Hierdoor helpt Scapa een organisatie bij het voorkomen van downtime, het verhogen van de productiviteit en het leveren van betrouwbare diensten.

Door deze nieuwe en innovatieve aanvulling op haar assortiment kan CDG haar resellers en hun eindgebruikers in de Benelux nu nog meer zekerheid en betrouwbaarheid bieden in de veelal bedrijfskritische Citrix MetaFrame omgevingen.
Rashied Akrum, Algemeen Directeur CDG: We zijn zeer verheugd Scapa StressTest for Citrix MetaFrame en het Scapa Expedite reseller programma aan onze Server-Based Computing resellers aan te bieden. Het biedt hen het onderscheidende vermogen potentiële probleemgebieden te detecteren en klanten garanties af te geven inzake schaalbaarheid en performance.
Phil Sayers, VP of Sales Scapa Technologies: Scapa Technologies is verheugd om CDG als distributeur voor de Benelux te hebben aangewezen. CDG is een gevestigde en hoog gewaarde speler in de Server-Based Computing markt. Hun uitgebreide technische kennis en bestaande partner kanaal helpt Scapa StressTest in een korte periode in de markt te zetten. Op die manier worden organisaties in de Benelux ervan verzekerd dat wijzigingen in systemen vol vertrouwen aangebracht kunnen worden binnen de gestelde tijdperiodes.

CDG is innovatieve IT distributeur in de Nederlandse markt en levert oplossingen binnen het Server-Based Computing concept. De doelstelling van CDG is om, in voortdurend dialoog met de markt, nieuwe producten en diensten te vinden die een waardevolle aanvulling zijn op het Server-Based Computing concept. Op die manier kunnen steeds innovatieve oplossingen van producten en diensten aangeboden worden met toegevoegde waarde. Naast de recentelijke aanwinst van Scapa StressTest distribueert CDG tevens ChipPC, Citrix, Cryptogram, Expand, Res PowerFuse, RippleTech en Softricity.

Deel: ' CDG Europe bv tekent eerste Europese distributiecontract met Scapa T.. '
Lees ook