Cees Veerman commissaris bij DHV


AMERSFOORT, 20100323 -- Prof. dr. C.P. Veerman is in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 22 maart 2010 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van de DHV Groep, wereldwijd leverancier van advies- en ingenieursdiensten.

Momenteel is de heer Veerman (61) hoogleraar duurzame plattelandsontwikkeling vanuit Europees perspectief aan de Universiteit van Tilburg en de Wageningen Universiteit en CEO van investeringsmaatschappij Bracamonte. Hij is president-commissaris bij USG People en bekleedt commissariaten bij onder andere Rabobank Nederland, Koninklijke Barenbrug Groep en Koninklijke Reesink.

De heer Veerman is lid van de Raad van Toezicht van Deltares en van Kennis voor Klimaat. Daarnaast is hij ondermeer voorzitter van Vereniging Natuurmonumenten, het Projectcommissariaat Noord/Zuidlijn en voorzitter van de Raad van Advies van de Dutch Delta Academy. Hiervoor was hij onder andere voorzitter van de Deltacommissie 2008 voor de bescherming van de Nederlandse kust en het achterland op de lange termijn. In de periode 2002-2007 was hij Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

De heer Veerman volgt de heer A.B.M. (Seen) van der Plas op die in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders aftrad wegens het bereiken van de maximale zittingsduur van twaalf jaar.

Met de benoeming van de heer Veerman is de Raad van Commissarissen compleet en bestaat uit vijf personen, te weten Wim van Vonno (voorzitter), Sybilla Dekker, Hessel Lindenbergh, Arthur van der Poel en Cees Veerman.

DHV


Deel: ' Cees Veerman commissaris bij DHV '
Lees ook