CENTRAL POINT EUROPE B.V.

Central Point Europe benoemd tot IBM Advanced Business Partner

AMSTERDAM, 8 juli 2002 -- Central Point Europe is vandaag door IBM benoemd tot IBM Advanced Business Partner - Personal Computers. Central Point Europe voldoet volgens IBM EMEA PC Partnerworld aan de juiste vereisten die het stelt aan 'Commitment, Competency, Contribution and Customer Satisfaction'. De status van Advanced Business Partner is de hoogste onderscheiding die een partner van IBM kan ontvangen.
Central Point Europe investeerde eerder dit jaar al in een nieuwe distributeur, waardoor het haar klanten de beschikking geeft over de grootste IBM voorraad van Nederland.
De productlijnen die uit voorraad leverbaar zijn:
- IBM eServer iSeries (voorheen IBM AS/400)
- IBM eServer xSeries (voorheen IBM Netfinity)
- IBM eServer pSeries (voorheen IBM RS6000)
- IBM Storage

- IBM Printing

- IBM NetVista

- IBM Thinkpad

- IBM ServiceSuites en ServicePacs

- Perle Networking Producten

Central Point Europe B.V.
Central Point Europe is een directe leverancier van computer producten aan het bedrijfsleven, universiteiten, overheid en individuele consumenten. Central Point Europe biedt een brede selectie van meer dan 30.000 merkartikelen en een voorraad van meer dan 200 miljoen euro. Het hart van het bedrijf is het unieke direct-to-consumer business model. Door het uitschakelen van kostbare stappen in het distributieproces, samen met een efficiënt betalingssysteem en verkoopproces biedt het bedrijf klanten meer waar voor hun geld dan dat zijn concurrenten doen.

IBM PC Partnerworld
IBM streeft ernaar om voorop te lopen in het creëren, ontwikkelen en maken van industrie's meest geavanceerde informatietechnologiëen, inclusief computersystemen, software, netwerksystemen, opslag en micro-electronica. Met hun wereldwijde dienstenorganisatie en professionele oplossingen maken zij deze geavanceerde technologiëen waardevol voor hun klanten

Zoekwoorden:

Deel: ' Central Point Europe benoemd tot IBM Advanced Business Partner '
Lees ook