Gemeente Nijmegen

Het Archief gesloten van 1 mei 2001 tot 31 juli 2001

Het Archief. Centrum voor Stads- en Streekhistorie Nijmegen gaat verhuizen. Van de oude locatie in het Arsenaal maakt Het Archief de oversteek naar nieuwbouw naast de Openbare Bibliotheek. Vanaf volgende week is het Arsenaal gesloten voor publiek. Op het nieuwe adres Mariënburg 27 Nijmegen opent Het Archief vanaf dinsdag 31 juli zijn deuren voor bezoekers.

Oorspronkelijk stond de verhuizing ruim een half jaar eerder gepland maar door onvoorziene vochtigheidsproblemen op de nieuwe locatie is deze uitgesteld. De problemen zijn ondertussen opgelost en vanaf volgende week stat de grote verhuisoperatie.

Voor dringende vragen is het altijd mogelijk Het Archief schriftelijk om informatie te vragen (postadres: Het Archief, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen). Binnen de mogelijkheden van de verhuizing probeert Het Archief schriftelijke vragen zo adequaat mogelijk te beantwoorden. Hieraan zijn echter wel kosten verbonden. Deze staan vermeld in de ontvangstbevestigingsbrief. Voor bezoekers blijft hulp gratis. IJs en weder dienende hoopt Het Archief voor hen op 31 juli weer klaar te staan.

Deel: ' Centrum voor Stads- en Streekhistorie Nijmegen verhuist '
Lees ook