Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Centura's programmeerinterface geschikt voor SAP R/3 versie 4.6

München, 8 augustus 2001 - Centura Software, leidend aanbieder van high-end 4GL-ontwikkeltools, PC databases en connectivity-oplossingen voor e-business en mobiele IT-systemen, heeft haar interface voor R/3 nu ook geschikt gemaakt voor SAP R/3 versie 4.6. Hierdoor kunnen ontwikkelaars zeer eenvoudig hun eigen modules samenstellen voor de nieuwste versie van de toonaangevende ERP-software.

Dankzij de Centura interface voor R/3 zijn applicaties, die met de Centura Team Developer zijn geprogrammeerd, eenvoudig en naadloos met elkaar integreren. De interface ondersteunt de online gegevensuitwisseling van Windowstoepassingen met R/3 en past zich uitstekend aan de logica van de R/3-wereld aan. Zo worden alle R/3-gegevens uitsluitend via de SAP-data-dictionary gelezen en met behulp van SAP-transacties geschreven. Daarmee is de beveiliging en integriteit van de R/3 transacties ook bij gebruik van de Centura module volledig gewaarborgd.

Ontwikkelaars hoeven zich niet meer in te werken in het programmeren met ABAP. Ze kunnen nu de features van Centura's toonaangevende high-end 4GL ontwikkelsysteem gebruiken om hun eigen R/3 module te bouwen. De Centura-interface R/3 is reeds succesvol ingezet bij bedrijven als Hoechst AG, Appolinaris & Schweppes, de Handelsbladuitgeverij en Siemens AG.

'Veel R/3 gebruikers hebben een aanvullende module nodig en willen uitbreidingen of individuele gebruikersinterfaces ontwikkelen. Onze interface voor R/3 biedt een snelle en kosteneffectieve toegang tot de R/3-gegevens en waarborgt tegelijkertijd de consistentie van de gegevens', stelt Gerard van Pernis, Regional Director Centura Software Zuid-Europa & Benelux.

Europees hoofdkantoor Centura Software, Riesstraße 15-17, D-80992 München Telefoon: +49 897481210; internet: www.centurasoft.com

Centura Software
Centura Software is wereldwijd een van de leidende aanbieders van high-end 4-GL ontwikkelsystemen, relationele PC databases en connectivity-oplossingen voor e-business en mobiele IT-systemen. Met Centura producten zijn veilige en robuuste applicaties te realiseren voor zowel de klassieke client-server architecturen als voor web en mobile computing. Wereldwijd maken vele gebruikers al sinds 1984 zeer succesvol gebruik van Centura Software's technologie en kennis. Centura Software maakt sinds begin 2001 onderdeel uit van de Platinum-Equity Group. Website: www.centurasoft.com

Deel: ' Centura's programmeerinterface nu ook geschikt voor SAP R/3 '
Lees ook