Hoefnet

CH Lisse volgend station in Roelofse Raalte Trophy

BAARN -De Roelofsen Raalte Trophy, een springcompetitie van tien wedstrijden voor de top van de ponyspringsport, krijgt komende zaterdag 22 januari 2000 tijdens het concours hippique te Lisse het vierde vervolg. Ook tijdens deze wedstrijd is het mogelijk zich te plaatsen voor de finale, die tijdens het CSI Geesteren (30 juni-2 juli) zal worden gehouden.

Tijdens de recent gehouden wedstrijden in het kader van deze competitie, die onderdeel van de Zwolse Paardendagen waren, deden vooral Judith Vetker en Sophia Lutgens van zich spreken. De eerstgenoemde won met Missisipi een springconcours ZZ, dat direct op tijd werd verreden. In de barrage klopte ze Tjummie van Bijsteren, die met Springtime Veluwe Associatie 0,21 sec. langer over het parcours, dat door Henk Jan Drabbe was gebouwd, deed. Sophia Lutgens werd met Bonita derde.
In de tweede wedstrijd, een ZZ-parcours met barrage, was Sonja Lutgens met Bonita Judith Vetker te snel af. Met Missisipi werd Judith tweede en met Baloubet du Rouet vierde. Caroline Poels finishte met Crocodile Dundee als derde en met Night Vision vijfde.
Zo leverde een dagje Zwolle Judith Vetker Fl. 425 en Sophia Lutgens Fl. 330 op en dat zijn voor ponyruiters toch heel interessante bedragen. In Lisse zullen de beide amazones hun successen ongetwijfeld een vervolg willen geven, maar de vrijwel complete concurrentie zal zich willen revancheren.

©Hoefnet 2000

Deel: ' CH Lisse volgend station in springcompetitie '
Lees ook