ChainWise presenteert Telecom+
‘Daarna wordt alles anders’


Nieuwe B2B oplossing voor telecomaanbieders

HENGELO (OV), 20151019 -- Op de beurs TelecomTime presenteert ChainWise het nieuwe softwarepakket Telecom+. Dit is speciaal ontwikkelt als B2B softwareoplossing voor telecom aanbieders! Een dergelijk pakket bestond er nog niet. “Op deze beurs - 12 november in de Jaarbeurs in Utrecht - ontmoeten veel aanbieders en klanten elkaar en daarmee is die bij uitstek geschikt om nieuwe producten te laten zien.”, zegt Yuri de Lugt, general manager van deze in Hengelo (Ov.) gevestigde specialist voor bedrijfssoftware.

Telecom+ is ontwikkeld in samenwerking met partner Searchdog en een aantal klanten. De reacties van die klanten zijn eensluidend positief. Het nieuwe softwarepakket wordt gepresenteerd onder het motto: ‘Daarna wordt alles anders’.

De voordelen van Telecom+ zijn:
  • Snel schakelen vergroot commerciële slagkracht
  • Directe koppeling met distributeurs via Searchdog
  • Verwerken abonnementen en vergoedingen
  • CRM, verkoop en facturatie vanuit één systeem
  • Optioneel: projecten, uren, incident meldingen en meer...
  • De CRM oplossing die meer biedt.

Telecom+ biedt een klantportfolio management, waarin altijd zichtbaar is wie wat doet en wanneer. Deze informatie wordt direct vertaald naar de verkoop. Door direct inzicht in de provider vergoedingen en combinatie van aanbiedingen (netwerkacties) kan de verkoper het optimale aanbod samenstellen. Direct inzicht in vergoedingen, reclamaties, omzet, marge en (niet onbelangrijk!) de kosten. Het ondersteunt op eenvoudige wijze het verlengen van lopende abonnementen van eigen abonnementhouders middels automatische signalering en ook van de concurrent. Ook biedt het mogelijkheden voor digitaal factureren, facturatie van verbruik, CDR’s en verbruik inlezen en direct verwerken naar in- en verkoopfacturen.

TelecomTime is de vakbeurs voor telecomprofessionals.
Telecom Time 2015 belooft kennis, beleving, inspiratie en energie te geven, en dat allemaal in één dag! Diverse workshops, sessies en inhoudelijke (product)presentaties én een grote expo zorgen voor een gegarandeerd inspirerende dag.

ChainWise ontwikkelt software om bedrijfsprocessen te optimaliseren, kosten te besparen en inzicht te vergroten. Meer info: www.chainwise.nl


Deel: ' ChainWise presenteert Telecom+ '
Lees ook