Noadis

CheckIt Firewall voor Windows

CheckIt Firewall stopt hackers en andere indringers wanneer u online bent

Doetinchem / Venlo, 16 augustus 2001 Noadis, distributeur van onder andere RagTime, ConceptDraw en HotFax Share kondigt de beschikbaarheid aan van CheckIt Firewall van SmithMicro, een programma dat uw pc beschermt tegen ongewenste bezoekers die vanaf het internet uw pc proberen binnen te dringen, en dat tevens uw netwerk beschermt tegen mensen die zonder toestemming vanaf uw pc het netwerk proberen te benaderen.

Het nieuwe CheckIt Firewall is meer dan een geavanceerde, gebruikersvriendelijke persoonlijke firewall het is een beschermingssysteem tegen indringers van buitenaf. CheckIt Firewall zorgt ervoor dat uw pc volledig veilig is voor kwaadwillende hackers en andere indringers en voorkomt ook ongeautoriseerde toegang vanaf uw computer op een netwerk. Samengevat maakt CheckIt Firewall uw beschermde machines onzichtbaar voor de buitenwereld. Daardoor alleen al is CheckIt Firewall een onmisbare veiligheidsmaatregel voor iedere pc die in verbinding staat met een particulier netwerk of het publieke internet. Wanneer uw beveiliging eenmaal gekraakt is geweest, loopt ieder ander netwerk waarmee u verbinding maakt, risico. Het maakt niet uit waar u uw computer gebruikt, of dat nu onderweg of achter een bedrijfsfirewall is, of u nu inbelt of altijd een breedbandverbinding met het internet heeft, u kunt er met CheckIt Firewall volledig op vertrouwen dat uw belangrijke zakelijke, persoonlijke, financiële en andere gegevens veilig zijn. En alsof dat niet genoeg is, kan CheckIt Firewall een geavanceerde kwetsbaarheidsinschatting maken om de zwakke punten te vinden en uw beveiliging te optimaliseren.

CheckIt Firewall is discreet, in hoge mate configureerbaar, en levert uitvoerbare op regels gebaseerde veiligheidsprotocollen door constant in de achtergrond op uw pc of server te werken. Beleid met betrekking tot programma's, vertrouwde IP-adressen, poorten, protocollen enz. kunnen aangepast worden om iedere netwerkconfiguratie of vereisten te ondersteunen en te beveiligen. Ontworpen met de bedoeling een zo hoog mogelijke prestatie te leveren, geeft CheckIt Firewall de hoogste beveiliging zonder de rekenkracht van uw computer aan te tasten. Of u nu aan het werken, bankieren, spelen of chatten bent, CheckIt Firewall beschermt uw computer door actief naar vijandige indringers en Trojaanse paarden te zoeken. Als er zich een poging tot binnendringen voordoet, merkt CheckIt Firewall dat direct met zijn ingebouwde detectietechnologie, en blokkeert het standaard. U krijgt onmiddellijk bericht, en met uw toestemming wordt uw internetverbinding aangepast om verdere aanvallen te stoppen. Als op dezelfde manier een ongeautoriseerd programma op uw systeem het internet probeert op te gaan, blokkeert CheckIt Firewall het standaard, stelt u op de hoogte van de situatie en wacht op uw toestemming voordat het verdergaat.

CheckIt Firewall is bijzonder gemakkelijk te gebruiken, terwijl het voor intensieve gebruikers in hoge mate configureerbaar is. Zelfs de meest onervaren websurfer kan genieten van het internet met volledig vertrouwen en veiligheid.

Systeemvereisten en verkrijgbaarheid

Windows 95/98/ME/NT4 (SP5 of hoger)/Windows 2000, Internet Explorer 4.0 of later, TCP/IP Protocol geïnstalleerd, Intel Pentium 133 of equivalent, 32 MB RAM, 10 MB vrije ruimte op harde schijf, ten minste één netwerkadapter of modem. CheckIt Firewall is verkrijgbaar bij alle goede PC-resellers en mailorderbedrijven.

© 1998 - 2001 Noadis - webmaster: Henk Hodiamont - Noadis tel. and fax: 077 - 35 222 53 - (++31 77 35 222 53)

Deel: ' CheckIt Firewall voor Windows '
Lees ook