Ingezonden persbericht


Speciale uitgave voor winnaar Gouden Stuiver 2014
Checkpoint Magazine

Gisteren won het EO-jeugdprogramma Checkpoint de Gouden Stuiver 2014 tijdens het jaarlijkse Televizier-Ring Gala. Presentator Klaas van Kruistum nam de gewilde award uitgelaten in ontvangst van Marco Borsato en zijn dochter Jada. Checkpoint Magazine, een eenmalige special voor de echte durfal, ligt nu in de winkel.

Checkpoint is een stoer testprogramma, waarin Klaas van Kruistum en zijn testteam op een geheime locatie allerlei (on)zinnige experimenten uitvoeren. Die spannende, vaak explosieve tests vind je terug in Checkpoint Magazine. Hoeveel elastiekjes kun je om een watermeloen doen voordat hij ontploft? Kun je met een mega-katapult bowlingballen door autoruiten schieten? Hoeveel water moet je op een auto laten neerstorten om 'm total loss te verklaren? Het haalt zelfs weer de (kwa)jongen in volwassen mannen naar boven. Verder in de special: knallende weetjes. Pas jij ook in het testteam? Doe de test! De hoogtepunten uit vijf jaar Checkpoint. Achter de schermen-reportage. Tests om thuis te proberen en nog veel meer.

Drie keer is scheepsrecht
Na twee eerdere nominaties voor de Gouden Stuiver is Checkpoint volgens het publiek nu dan toch officieel het beste jeugdprogramma van Nederland. Klaas van Kruistum: "Het leek me vooraf gewoon een leuk programma om te presenteren, maar dat Checkpoint zo'n groot succes zou worden, had ik niet verwacht. Alles wat je ziet, is echt. Het plezier dat we hebben, de verrassingen... Het is zó leuk om te maken en dat voel je thuis ook." Dat Checkpoint-gevoel vind je nu ook in Checkpoint Magazine.

De Checkpoint-special ligt nu in de winkel.

Zoekwoorden:

Deel: ' Checkpoint Magazine speciale uitgave voor winnaar Gouden Stuiver 2014 '


Lees ook