AutoRai

9-7-2002

Chique Thesis is hole-in-one-auto

De eerste deelnemer aan het TNT Open 2002 in Hilversum die op de aangeduide par-3 hole zijn bal met de eerste slag in het gaatje slaat, mag wegrijden in een Lancia Thesis, de nieuwe stijlvolle Italiaanse limousine.

Deze exclusieve hole-in-one prijs is wederom ter beschikking gesteld door Fiat Auto Nederland. Vorig jaar was de Engelse zwaargewicht Russell Claydon de gelukkige. Hij kreeg voor zijn hole-in-one een Lancia Lybra Stationwagon cadeau.

Naast de inzet van de Thesis als hole-in-one auto, verzorgt Fiat Auto Nederland bij het TNT Open 2002 het transport van spelers, vips en officials naar en van de golfcourse, de hotels en luchthaven Schiphol. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een groot aantal Fiats, Lancias en Alfas. De automobielimporteur is in die hoedanigheid, evenals tijdens eerdere toernooien, één van de belangrijke partners van organisator Reved International.

Het hoofdtoernooi van het TNT Open 2002 vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juli, met een tweetal Pro-Ams op woensdag 24 juli. Inmiddels zijn we aanbeland bij alweer de 83e editie van het internationale open golf kampioenschap van Nederland. De laatste jaren werd het TNT Open afwisselend gespeeld op de banen van de Noordwijkse Golfclub en de Hilversumsche. Na twee jaar Noordwijk is het nu weer de beurt aan de Hilversumsche Golfclub om s werelds beste golfers te ontvangen.

Indrukwekkend deelnemersveld Het deelnemersveld van het TNT Open herbergt liefst elf spelers die dit seizoen al één of meer toernooien in de verschillende circuits hebben gewonnen. Tot de favorieten voor de eindoverwinning mogen spelers als Retief Goosen (ZA), Anders Hansen (Den), Peter OMalley (Aus), Arjun Atwal (India), Alastair Forsyth (Sch) en Malcolm MacKenzie (Eng) worden gerekend. Titelverdediger is de Duitser Bernhard Langer, die ook dit jaar weer acte de presence geeft. Van Nederlandse zijde betreden Rolf Muntz, Maarten Lafeber en Robert-Jan Derksen de fraaie greens van de Hilversumsche Golfclub, geflankeerd door nog eens acht leden van de PGA Holland (in Nederland werkzame pros) en vier amateurs via de NGF (Nederlandse Golf Federatie).

Op televisie is Nederlands belangrijkste internationale golftoernooi te volgen via de NOS en RTL5.

Deel: ' Chique Thesis is hole-in-one-auto op TNT Open 2002 '
Lees ook