Choros Limoneros album release concert - De Doelen


Eduard Flipse Zaal - Vrijdag 14 Juni - Aanvang 20.15

De Doelen - Eduard Flipse Zaal -Karel Doormanstraat 223, 20130604 -- De Doelen, Eduard Flipse zaal. Vrijdag 14 Juni - 20.15 Choros Limoneros is een internationaal kwartet gevestigd in Rotterdam. Tickets 10€ / Students 5€

Choros Limoneros spelen choro en samba op hun eigen manier, hun achtergronden en invloeden weven samen in een uniek avontuur doorheen muzikale landschappen, variërend van klassieke Zwitserse alpen tot de Amazone regenwouden.
Meestal blijven ze in Rio de Janeiro, op het strand van Copacabana en in de bars van Lapa, waar muziek het verhaal van dagelijkse leven brengt.


“Limoneros”

Het album "Limoneros" neemt een stap van het traditionele choro repertoire naar nieuw gebied. Het beweegt van de bars in Rio de Janeiro naar het Argentijnse platteland, waar jazz folk ontmoet. Het verkent de funky grooves van Noord-Amerika en keert terug naar het Europese continent met zijn passie voor liefdesverhalen. Tenslotte brengt het de luisteraar terug naar Brazilië, waar de geluiden van de straat zich vermengen met de geur van Braziliaanse, Spaanse, Belgische en Finse keuken. Boa Viagem! Buen viaje! Goede Reis! Hyvää matkaa!
www.choroslimoneros.com


Zoekwoorden:

Deel: ' Choros Limoneros album release concert - De Doelen '
Lees ook