Chris Huinder en zijn Keisnijding op zondag 11-9-2016 in Museum Slager


's HERTOGENBOSCH, 20160823 -- De Bossche schrijver Chris Huinder leest tijdens de Open Monumentendag op zondag 11 september 2016 uit zijn verhalenbundel Stenen in het Hoofd. Zijn verhalen sluiten perfect aan bij de huidige expositie B.O.E. van twaalf eigentijdse kunstenaars in Museum Slager. Net zoals zij brengt Chris Huinder een ode aan de laat-Middeleeuwse duivelskunstenaar Jeroen Bosch.

[Omslag korte verhalenbundel, Chris Huinder: Stenen in het Hoofd] De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Chris start om 15.00 uur. Wilt u ook komen luisteren, kom dan op Open Monumentendag naar Museum Slager, Choorstraat 8 in ‘s-Hertogenbosch.


Over Stenen in het Hoofd

Velen van ons maken koppige keuzes en jagen stug hun dromen na. Dat pakt helaas lang niet altijd goed uit. Bijzondere omstandigheden kunnen een verklaring bieden. Spelen karakterzwakte of ordinaire pech de hoofdpersonen parten? Of kan het zijn dat ze een geheim koesteren of een donkere kant hebben waardoor hun leven een onverwachte wending lijkt te nemen? De auteur diept een cruciale keuze op uit het leven van mensen. Tekent die keuze hun levenslot? Aanvaarden zij de gevolgen ervan of verzinnen ze excuses en uitvluchten?

De verhalen zijn geïnspireerd door het schilderij De keisnijding van Jeroen Bosch. De auteur daagt de lezer uit om naar de ‘keien’ onder de eigen schedel te kijken.

Een door de schrijver gesigneerd exemplaar van de bundel is tijdens de voorleesmiddag voor een speciale prijs te koop: € 15,- in plaats van € 17,95.

https://chrishuinder.com/


Deel: ' Chris Huinder en zijn Keisnijding op zondag 11-9-2016 in Museum Slager '
Lees ook