Christiaan Kuyvenhoven nodigt jarige Kevin Spacey uit naar Carré


Theater Carré, Amsterdam, 20170726 -- Acht weken geleden startte theaterproducent en Radio4-presentator Christiaan Kuyvenhoven de Facebookpagina ‘Kevin in Carré’. Doel: zo’n 20.000 likes behalen om Kevin Spacey uit te nodigen om zijn solo-voorstelling Clarence Darrow in Carré te komen spelen. Vandaag viert Spacey zijn 58ste verjaardag (26 juli) en heeft Kuyvenhoven hem de uitnodiging namens alle pagina-likers gestuurd.

Kevin Spacey is beroemd geworden met films als 'American Beauty’ en ‘The Usual Suspects’. Voor beide won hij een Oscar. Afgelopen mei ging het vijfde seizoen van de Netflix-hit ‘House of Cards’ in première en presenteerde Spacey de Tony Awards in New York. Momenteel is hij in de bioscopen te zien in de zomerhit ‘Baby Driver’.

Tussen 2003 en 2015 was Spacey directeur van het theater The Old Vic in Londen, waar hij o.a. de solo-voorstelling Clarence Darrow speelde. Christiaan bezocht de voorstelling en wist meteen dat hij Spacey naar Nederland wilde halen. Ook over de locatie hoefde hij niet lang na te denken: Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. 

Acht weken geleden opende hij daarom de FB-pagina www.facebook.com/kevinincarre met als doel zo’n 20.000 likes te behalen – ruimt 10 keer een virtueel uitverkocht Carré. Vandaag (26 juli) viert Kevin Spacey zijn 58ste verjaardag en heeft Kuyvenhoven zijn beoogde aantal pagina-likes behaald. Namens alle fans heeft hij hem in een verjaardagsvideo de uitnodiging gestuurd.

Het contact met Spaceys management is inmiddels gelegd. Zij geven aan het initiatief erg sympathiek te vinden en het voor de toekomst zullen overwegen.

Christiaan Kuyvenhoven nodigt jarige Kevin Spacey uit naar Carré


Deel: ' Christiaan Kuyvenhoven nodigt jarige Kevin Spacey uit naar Carré '
Lees ook