Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Weesp, februari 2003

Chronus Timemanagement voor SuperOffice biedt combinatie van CRM met time management en urenfacturatie

In veel organisaties is urenverantwoording van vitaal belang. CRM biedt meestal wel een goed overzicht over projecten en over de contactmomenten met relaties en organiseert de agenda s, maar het bijhouden van de uren vergt toch een aparte applicatie. Het door Zest Front Office ontwikkelde Chronus Timemanagement pakket integreert functies voor urenregistratie met SuperOffice CRM 5.

In de combinatie van SuperOffice CRM 5 met Chronus Timemanagement zorgt SuperOffice voor de registratie van de activiteiten en de daarmee verbonden tijdsbesteding. Met Chronus kunnen deze gegevens vervolgens worden gekoppeld aan tarieven en geanalyseerd wat betreft omzet, winstgevendheid en productiviteit. Chronus biedt ook een betrouwbare basis voor de facturering, en kan zelfs op een eenvoudige wijze worden gekoppeld aan gangbare facturatiesystemen. Verder is voor bedrijven zoals detacheerders, waar veel medewerkers geen gebruik maken van SuperOffice, in Chronus een webregistratie oplossing ingebouwd. Daarmee kunnen via internet of extranet uren direct in de SuperOffice database worden vastgelegd.

Chronus Timemanagement voor SuperOffice CRM 5 maakt deel uit van een snel groeiend aanbod van add-ons voor SuperOffice CRM 5. Zest Front Office ontwikkelde behalve Chronus ook de Verjaardagmanager voor SuperOffice CRM 5, die sinds januari 2003 verkrijgbaar is.

Over Zest Front Office:

Zest Front Office is specialist op het gebied van front office implementaties. Daarbij gebruikt Zest Front Office onder andere de standaardpakketten SuperOffice en Selligent, die vervolgens bij klanten worden geïmplementeerd, aangepast en onderhouden. Zest Front Office kan daarbij ook de koppeling naar andere (backoffice) systemen voor haar rekening nemen. Zest Front Office is als zusterbedrijf van Zest Marketing Consultancy onderdeel van de Zest Groep, gevestigd in Weesp. Meer informatie is te vinden op www.zest.nl/zestfo/

Deel: ' Chronus Timemanagement voor SuperOffice biedt combinatie van CRM met.. '
Lees ook