Ingezonden persbericht

CIBIT introduceert 24x7edu.net: actuele kennis online delen met vakgenoten

Utrecht, 18-07-2001

CIBIT Adviseurs | Opleiders introduceert in september de interactieve

persoonlijke leeromgeving 24x7edu.net (twenty-four-seven edu.net).De

site is bedoeld voor (oud)-deelnemers van de CIBIT-opleidingen en biedt

zeven dagen per week, 24 uur per dag ondersteuning. Deelnemers kunnen

hun kennis op peil houden in een netwerk van collega-professionals en

zo tijd en geld besparen bij het vinden van relevante kennis of mensen.

Op 24x7edu.net zijn communities te vinden met betrekking tot

e-Technology, e-Business, Business Intelligence, Kennismanagement,

ICT-management en moderne systeemontwikkeling.

De site is aangevuld met relevante beursagenda's, congressen, cursussen, links naar de bibliotheek, een boeken top-5, recensies, discussies en meer. Daarnaast worden er jaarlijks verschillende seminars over uiteenlopende actuele onderwerpen georganiseerd. Daar ontmoeten collega-professionals elkaar die ervaringen uitwisselen en een uniek netwerk (verder) opbouwen. Op 19 september wordt er gestart met een seminar waar onder andere Prof. Cor Molenaar, de future watcher en auteur van 'E-strategie, nieuwe regels voor de oude economie', zal spreken.

De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat iedere deelnemer beschikt over SmartInfo. Dit is de verzamelnaam voor de informatieservice die bestaat uit een combinatie van geavanceerde software (Autonomy) en een "content-team" dat zorgt voor de selectie van de inhoud en ingekochte externe content, zoals de video's van WatchIT. Door dit intensieve samenspel wordt elke website uitgebreid gescreend en gecategoriseerd voordat die aan de verzameling bronnen wordt toegevoegd. CIBIT steekt veel tijd in het valideren van bronnen zodat er geen nutteloze informatie op de sites terechtkomt.
| END |

Over CIBIT (www.cibit.nl)
CIBIT ondersteunt haar klanten bij het innoveren van strategisch beleid, bedrijfsprocessen en toepassing van innovatieve technologie door consultancy en opleiding. CIBIT beschikt over een multidisciplinair team van 60 professionals. De docent/ consultants van CIBIT zijn experts in hun vakgebied. Ze hebben ervaring met projecten voor multinationale industriële ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, banken, verschillende ministeries, de Europese Commissie, grote adviesbureaus en softwaredienstverleners in zowel Nederland als het buitenland, met name in Duitsland, Italië en Engeland.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie dan kunt u contact opnemen met projectleider Caroline van der Wal (030-2308900 cvdwal@cibit.nl) of kijk op www.24x7edu.net.

NewsEngine PR Nederland, Sandra Strotkamp
Telefoon: (020) 5672170, fax (020) 567 2177, e-mail: sandra.strotkamp@newsenginepr.com
Ref.:CIBIT0004-150526

Deel: ' CIBIT introduceert interactieve leeromgeving 24x7edu.net '
Lees ook