CIM med kiest voor Formex Medical als dealer voor ophangsystemen


GOUDA, 20130405 -- Formex Medical is door CIM med aangewezen als dealer in Nederland. CIM med is een Duitse fabrikant van ophangsystemen voor toepassing in medische omgevingen.

Ophangsystemen zorgen voor een flexibele montage van werkplekken of terminals. Het systeem maakt dat deze werkplekken eenvoudig in positie verstelbaar zijn. Met een hygiënisch ontwerp en een antimicrobiële coating zijn de ophangsystemen van CIM med specifiek ontworpen voor het gebruik in zorgomgevingen en geschikt voor medische ruimtes.

Statutair directeur Anita Mahtabsing van Formex Medical is blij met de nieuwe samenwerking. “De ophangsystemen van CIM med blinken uit in kwaliteit, duurzaamheid en hygiënisch ontwerp, de voornaamste eigenschappen waarop wij onze producten selecteren. Ze sluiten daarom naadloos aan op ons bestaande assortiment. Daarnaast beschikt CIM over een zeer compleet aanbod, met een stijlvol vormgegeven oplossing voor elke toepassing. Met bevestigingsmethoden voor muur, plafond, montagepaal of rails zijn ze bovendien compatibel met alle gangbare ziekenhuisstandaarden.”

Gevraagd naar het onderscheidend karakter van de producten antwoordt Manuela Loibl, algemeen directeur van CIM med: “Onze producten worden overal verkocht waar kwaliteit het belangrijkste selectiecriterium is. In vergelijkende testen wordt er door klanten altijd voor de CIM-oplossing gekozen en met goede redenen: onze producten bieden volledige kabelintegratie, zijn snel en eenvoudig schoon te maken, voorzien van 5 jaar garantie en voldoen aan de hoogste veiligheidstandaard op de markt.”

Productinformatie
https://www.formex-medical.nl/index.php?search=CIM
https://www.cim-med.de/en/home/

Over Formex Medical
Formex Medical staat bekend als een belangrijke speler op de medische markt met een innovatief productportfolio. Het bedrijf is gespecialiseerd in ICT-producten en oplossingen voor de zorg. Klanten roemen de service, betrokkenheid en informele organisatie.

Over CIM med
CIM staat voor Cable Integrated Mounting System, med voor de medische omgevingen waarin de producten hun toepassing vinden. CIM med is opgericht in 2007 met als doel ophangsystemen te fabriceren die in alle opzichten voldoen aan de wensen van de markt. Alles wat ze doen is met een focus op hoogst mogelijke kwaliteit.


Deel: ' CIM med kiest voor Formex Medical als dealer voor ophangsystemen '
Lees ook