013 Tilburg

Programma-overzicht:
6-9-2001 Cinecave
Bat Cave
aanvang: 21.00 uur, zaal open:20.30 uur
entree: f 3,50 (¬ 1,59)
voorverkoop: Geen voorverkoop

'CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON
Regie: Ang Lee
Met: Chow Yun Fat, Michelle Yeoh, Zhang Ziyi e.a.
Aanvang: 21.00 uur

Li Mu Bai is een legendarische krijger uit het midden van de 19e eeuw die na een mislukte poging tot bezinning afstand doet van zijn zwaard 'Green Destiny'. Hij vraagt zijn vriendin Yu Shu Lien het als geschenk te geven aan de hooggeplaatste ambtenaar Sir Te in Bejing. Nadat zij aan het verzoek heeft voldaan, wordt het zwaard gestolen. Heeft de diefstal soms iets te maken met de aanwezigheid van de gouverneur en diens dochter Jen in het huis van Sir Te? Of zit Jade Fox erachter, de moordenares van Li Mu Bai s oude leermeester?

Een beknopte omschrijving als deze kan onmogelijk recht doen aan alle thema s en verhaallijnen die regisseur Ang Lee in Crouching Tiger, Hidden Dragon virtuoos door elkaar vlecht. Dit tezamen met de overweldigende vechtscènes in originele Wudanstijl en de adembenemend mooie decors en kostuums, maken van Crouching Tiger, Hidden Dragon een van begin tot eind fascinerend filmsprookje.

20-9-2001 Cinecave
Bat Cave
aanvang: 20.30 uur, zaal open:20.00 uur
entree: f 3,50 (¬ 1,59)
voorverkoop: Geen voorverkoop

American Pie:
Regie: Paul Weitz
met: Jason Biggs + Shannon Elizabeth + Alyson Hannigan + Chris Klein + Natasha Lyonne

American Pie zou je de "Porky's van nu" kunnen noemen. Vier vrienden sluiten een pact om hun maagdelijkheid te verliezen voor het schooljaar ten einde loopt. Dit leidt tot vulgaire, hilarische situaties, waarbij internet, diarree, drank, sperma en appeltaart, masturbatie en vrouwenjacht de sleutelwoorden zijn. (95 minuten)

In Road trip moet Brecking gaat samen met drie vrienden vanuit Ithaca New York naar Austin in Texas, voordat zijn vriendin terug komt, om een video terug te halen waarop hij sex heeft met een ander meisje. Dat deze trip niet geheel zonderde nodige problemen verloopt zal duidelijk zijn. Het geheel is aan elkaar gebabbeld door de controversieele MTV-presentator Tom Green. (93 minuten)

More? Check HTTP://www.013web.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Cinecave Bat Cave in 013 Tilburg '
Lees ook