Ingezonden persbericht


Amsterdam, 28.04.2014

City Samplers begint aan een muzikale reis langs wereldsteden

Vrijdag 2 mei staat Panama in het teken van City Samplers met de beste dj's uit Amsterdam en een grote internationale gast: Jeremy Olander uit Stockholm. Het decor is de skyline en de bezoekers zijn voor even de bewoners van een andere metropool. City Samplers tovert de dansvloer om tot een bruisend trefpunt dankzij wereldburgers Jeremy Olander, Musclefarm, Mike Ravelli, Miss Melera en Hellie Berry.

Binnen een jaar heeft de organisatie meerdere geweldige avonden achter de rug in de Melkweg, op festivals en intieme afters in clubs door de stad. City Samplers laat geluiden horen uit wereldsteden, aangevuld met Amsterdams talent. Eerder al was Berlijn aan de beurt dankzij namen als Tiefschwarz en Tube & Berger. Nu is de sound van Stockholm aan zet met de Zweed Jeremy Olander. Ook aan de overige bouwstenen is gedacht: Wallfiller verzorgt een spectaculaire 3D lichtshow en er is veel meer entertainment tijdens City Samplers.

Jeremy Olander
Jeremy Olander is met recht d superster van het moment. Deze Zweedse 'golden boy' heeft zichzelf snel op de wereldkaart gezet dankzij zijn hit 'Let Me Feel' en een remix voor Digitalism. Zijn tracks zijn progressief, met bas en melodien. Dankzij deze dansbare combinatie mag hij zich de proteg noemen van Eric Prydz. Zijn dj-carrire katapulteert steeds verder en zorgt ervoor dat hij gigs heeft op festivals als Creamfields en South West Four, en in plekken als Japan, de VS en Ibiza.

Musclefarm en Miss Melera
Eric de Mans en Aron Friedmans project Musclefarm bleek een schot in de muzikale roos. Ook op vrijdag 2 mei staan de Musclefarmers op scherp, net als Miss Melera. Haar skills worden regelmatig vergeleken met grootheden als John Digweed en Sasha. Met een dikke dosis ervaring in het dj-vak, een uitstekende smaak, aanstekende lach en energie zorgt ze ervoor dat de dansvloer geen moment stil valt.

SHMLSS host de tweede zaal
Bart en Michiel van SHMLSS zijn binnen no-time doorgestoten tot de hotste opkomende dj's in de grote steden. Want waar ze ook komen, ze worden er net zo enthousiast ontvangen als dat ze zelf zijn. SHMLSS staat garant voor disco, house en de hele avond dansen tot het gaatje. Dat is precies wat er gaat gebeuren bij City Samplers, want de mannen staan all-night in de tweede zaal.

Over City Samplers
Wereldsteden als Berlijn, Londen, New York en Sydney liggen ver van elkaar en hebben allemaal een eigen sound. Iedere stad heeft haar eigen ziel dankzij haar muziek en inwoners. Op vrijdag 2 mei wordt er een nacht lang gedanst op het geluid van Stockholm. Dit doen ze met de beste (inter-) nationale dj's en met veel aandacht voor licht, decor en entertainment. Wallfiller maakt een spannende 3D animatie van de mooiste gebouwen ter wereld en vormt deze om tot een skyline.

De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Kaarten zijn te koop via de Facebookpagina van City Samplers en de website van Panama en kosten 9.

www.panama.nl | www.facebook.com/CitySamplers

In het kort:

City Samplers
Vrijdag 2 mei 2014 | 21.00 - 07.00 uur
Panama | Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
Voorverkoop is gestart | Tickets: 9 via link
Facebook event

###einde persbericht###

Noot ter redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie, high res beeldmateriaal en persaccreditaties kunt u contact opnemen met pr-manager Claire van der Hall

@ Claire@clairepr.nl
M 06 141 929 84
W www.clairepr.nl

Deel: ' City Samplers begint aan muzikale reis langs wereldsteden '


Lees ook