PERSBERICHT - 19 OKTOBER 1999

Nieuw: cruiseprogramma 2000
Citytrip Barcelona met Celebrity Cruises
Celebrety Cruises 2000

"Celebrity Cruises overtreft alle verwachtingen" is de titel van de reisgids 2000 van de Amerikaanse rederij Celebrity Cruises. Op 84 full colour pagina's worden 39 vaarschema's in zeven vaargebieden aangeboden. Naast de vijf bekende schepen van de rederij wordt in de nieuwe reisgids ook het nieuwste schip de Millennium aan het publiek voorgesteld. Dit varende resort biedt plaats aan ruim 1950 passagiers en kost ruim US$ 350 miljoen.

Celebrity Cruises heeft nog drie extra Millennium-schepen in aanbouw. De levering van deze cruiseschepen staat voor 2001 en 2002 gepland. De uitbreiding van de vloot is het gevolg van de verder stijgende vraag naar cruisevakanties in het algemeen en de specifieke, sterke vraag naar cruises aan boord van de Celebrity Century Class-schepen in het bijzonder.

Citytrip Barcelona

De populaire stad Barcelona kunt u nu op een zeer speciale manier bezoeken. Slapen aan boord van de luxe Horizon en overdag genieten van al het moois dat Barcelona te bieden heeft. U kunt het cruisebezoek aan Barcelona uiteraard vooraf of na terugkomst van uw zeereis verlengen met enkele hotelovernachtingen in de Spaanse havenstad. Het Celebrity Cruises-aanbod varieert van vierdaagse trips vanuit Barcelona met de Horizon vanaf ƒ 730,- per persoon in een tweepersoonsbinnenhut tot een 15-daagse cruise langs de Baltische Staten en Rusland met de Millennium voor circa ƒ 27.000,- per persoon in de meest luxe hut: de Penthouse Suite.

Het aanbod in de Celebrity Cruises 2000-uitgave is te boeken voor de periode januari 2000 tot en met maart 2001.

Millennium Class

De Millennium Class is de voortzetting van de Celebrity Century Class-schepen. De exclusieve en ruime bouwnormen van Celebrity Cruises vormen de standaard voor dit type cruiseschip. Ruime, luxe hutten, voortreffelijke restaurants en uitgebreide zwem- en spafaciliteiten behoren tot de standaardfaciliteiten aan boord van de Millennium-schepen. Deze schepen bieden gemiddeld

plaats aan 1950 passagiers en worden gebouwd aan de werf Chantiers de l'Atlantique in het Franse St. Nazaire. De Celebrity cruiseschepen in de Millennium-Class zijn uitgerust met gasturbine-aandrijving. Dit technisch systeem minimaliseert de impact van het varen op het milieu. Bescherming van de natuurlijke omgeving staat hoog in het vaandel bij Celebrity Cruises (onderdeel van Royal Caribbean International).

Meer weten?

Voor informatie over het programma van Celebrity Cruises kunt u in Nederland terecht bij de generaal agent AMCA Consultancy, Weissenbruchstraat 70, 2596 GK Den Haag, telefoon 070-3141555, fax 070-3141550, Internet site http://www.amca.nl, e-mail: amca@amca.nl.

noot aan de redactie (niet voor publicatie)

voor aanvullende informatie en/of illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met:

Lankhorst Public Relations

Wilma Lankhorst
Postbus 31408

6503 CK NIJMEGEN

T. 024-3501717
F. 024-3501818
E. wilma@lankhorstpr.nl

Deel: ' Citytrip Barcelona met Celebrity Cruises '
Lees ook