Ingezonden persbericht


Persbericht

Eerste paasdag 2008

Classic Rockfestival in podium

Hardenberg -, Podium Hardenberg organiseert op zondag 23 maart (eerste Paasdag) een daverend CLASSIC ROCK FESTIVAL in samenwerking met radiostation 'City FM Classic Rock'. Samensteller van het festival is Herman Potgieter en hij struinde stad en land af op zoek naar de drie allerbeste tributebands. Na het enorme succes van 'Monsters of Rock' op 23 december van het vorig jaar heeft Podium nu een groot Classic Rockfestival met die tributebands die het origineel waanzinnig dicht benaderen. Speciaal voor het Classic Rockfestival RF komen drie bands naar Hardenberg. Het zijn de tributes van Led Zeppelin, Deep Purple en Status Quo.

De bandnaam 'Vet Zeppelin' zegt het al: Deze band speelt enkel en alleen covers van Led-Zeppelin, de legendarische hard-rock pioniers van de jaren zeventig! Vet Zeppelin uit Bladel is begonnen als een project voor de Kempensessie te Steensel eerder dit jaar. Na een overweldigend succes bleven nieuwe optredens niet uit en de set werd snel uitgebreid tot zo'n twintig nummers, waaronder early Zep-nummers als Communication Breakdown, Dazed and Confused, Black Dog, Whole Lotta Love en natuurlijk Stairway to Heaven. Vet-Zeppelin kenmerkt zich door een jonge zanger met een te gekke strot en een band die hem daarbij overtuigend en enthousiast begeleid! (www.vetzeppelin.nl)

De band 'Purple Strangers' is dé Deep Purple Tributeband. Alle successen van Deep Purple worden gespeeld met dezelfde eigentijdse sound vaN toen. Beleef de unieke rocksound van Deep Purple opnieuw. Purple Strangers speelt alleen het allerbeste van Deep Purple. Van 'Smoke On The Water' via 'Perfect Strangers' naar de wereldhit 'Child In Time'. (www.purplestrangers.nl)

De Duitse status Status Qou-revival band Piledriver rockt al sinds 1997 stevig aan de weg. Piledriver brengt met name de jaren 70 status Quo classics terug tot leven. De 4 muzikanten zetten een levensechte performance neer met hits als roll over lay down , hold you back, the wanderer , down down en vele andere. Dat piledriver niet zomaar een of ander coverbandje is bewijst het feit dat de officiële fanclub van Status Qou de band omschrijft als zeer professioneel en daarom van harte aanbeveelt. (www.piledriver.tk)

Meer informatie is te lezen op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht

Deel: ' Classic Rockfestival in Podium Hardenberg '
Lees ook