CleanLease deelt duizend knuffels uit aan kinderen in ziekenhuizen


Hart onder de riem op Internationale Dag van het Kind

Koudekerk aan den Rijn, 20170530 -- CleanLease krijgt het druk op 1 juni, Internationale Dag van het Kind: met een team van zeven medewerkers en duizend knuffelbeesten trekt het bedrijf erop uit om kinderen in ruim dertig Nederlandse ziekenhuizen een hart onder de riem te steken met een leuk en lief cadeau.

CleanLease deelt duizend knuffels uit aan kinderen in ziekenhuizenCleanLease is gespecialiseerd in het verhuren en reinigen van hoge kwaliteit textiel en levert haar diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken. De medewerkers van CleanLease vinden dagelijks speelgoedberen, knuffeleenden, speelgoedauto’s, bijtringen en barbiepoppen tussen de vuile was.

Dat heeft er drie jaar geleden toe geleid dat de website www.waarismijnknuffel.nl werd gelanceerd. Daar kunnen kinderen of ouders zelf hun verloren knuffelbeesten terugvinden, zodat die gratis worden terugbezorgd.

‘De zorg om patiënten, cliënten en/of gasten. Dàt is waar het bij onze klanten om draait,’ zegt Eva te Riele van CleanLease. ‘Niet voor niets hebben we onze pay off “Because you care” aan de naam CleanLease toegevoegd. Kinderen horen sowieso al niet in het ziekenhuis te liggen en wij als CleanLease willen ze op de Internationale Dag van het Kind verrassen met een leuk en lief cadeau.’

De uit te delen knuffels zijn overigens geen ‘overblijvertjes’ uit dit bestand, zegt Eva te Riele: ‘Wij nemen op 1 juni duizend gloednieuwe knuffels mee!’

Het team van CleanLease doet op de Internationale Dag van het Kind de volgende steden aan: Almelo, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Enschede, Goes, Hengelo, Leiden, Leiderdorp, Meppel, Nijmegen, Oldenzaal, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Uden, Veldhoven, Venlo, Vlissingen, Woerden, Zoetermeer en Zutphen.


Deel: ' CleanLease deelt duizend knuffels uit aan kinderen in ziekenhuizen '
Lees ook