Clearasil
Clearasil geeft succesvolle Best Friends-fotowedstrijd vervolg

9 - 3 - 2000
Actieverpakking met fotocamera nu in de winkels

De Best Friends-campagne die Clearasil afgelopen zomer van start liet gaan, is zo goed verlopen dat besloten is één van de succesvolste onderdelen, de Best Friends-fotowedstrijd, een vervolg te geven. Met de campagne speelt Clearasil in op het feit dat vriendschap heel belangrijk is voor jongeren in de puberteit. Het maken van een Best Friends-foto met je beste vriend of vriendin stond in de campagne centraal. Door middel van deelname aan de Megafestatie, aandacht in jongerenbladen en een actieverpakking in de winkels kreeg de campagne landelijke bekendheid. De response was positief: de afgelopen maanden zijn honderden jongeren met hun beste vriend of vriendin op de foto gezet. Reden voor Clearasil om de campagne een vervolg te geven.
Clearasil Best Friends-fotowedstrijd
Vanaf 1 maart ligt de actieverpakking van de Clearasil Best Friends-fotowedstrijd weer in de winkels. Deze actieverpakking bestaat uit twee flesjes Clearasil met een gratis Fuji-camera. In de verpakking is een wedstrijdformulier ingesloten, waarmee de bezitters van de camera aan de wedstrijd kunnen deelnemen. De wedstrijd bij deze instore-promotie roept jongeren op een originele foto van zichzelf met hun beste vriend of vriendin in te sturen. Een korte toelichting over de vriendschap en waarom juist die plek is gekozen, vergroten de kans op het winnen van de hoofdprijs. De hoofdprijs is een wintersportvakantie voor twee personen. Daarnaast maken de inzenders kans op één van de Clearasil-pakketten. Inzendingen kunnen tot 1 mei 2000 naar Clearasil gestuurd worden.

Vrienden en vriendinnen
Vriendschap is belangrijk voor jongeren tijdens de puberteit. Veel jongeren vertrouwen in de puberteit meer op de mening en adviezen van hun beste vriend of vriendin dan op de wijze raad van hun ouders. Jongeren gaan anders met elkaar om. Ze willen graag van elkaar weten hoe ze over elkaar denken. Of ze er wel goed uitzien, hoe ze zich moeten gedragen en of ze wel aardig en cool worden gevonden of juist verlegen en saai? Het praten met vrienden en vriendinnen over hun gevoelens en gedachten helpt vaak om te ontdekken wie ze zelf zijn. Hierdoor leren jongeren veel over zichzelf, maar leren ze ook om zelf keuzes te maken en hun eigen mening te vormen. Uiterlijk is belangrijk tijdens de puberteit. En juist tijdens de puberteit komen jeugdpuistjes te voorschijn. Het helpt echter als ze er met vrienden over kunnen praten en dat ze weten dat ze niet de enige zijn die er problemen mee hebben, want ruim 90 % van de jongeren krijgt jeugdpuistjes. De juiste huidverzorging helpt de komst van jeugdpuistjes eenvoudig te voorkomen

Clearasil
Clearasil brengt producten op de markt om jeugdpuistjes en het ontstaan ervan tegen te gaan. Een goede, dagelijkse huidverzorging heeft al veel impact op de huid, maar er bestaan geen wondermiddelen. Lange-termijn verzorging is essentieel. Hierbij is het reinigen van de huid door een dagelijkse verzorging van groot belang om jeugdpuistjes te helpen voorkomen. Clearasil heeft haar hele productlijn hierop gebaseerd, zodat jeugdpuistjes kunnen worden verholpen en voorkomen. De Clearasil productlijn bestaat uit schuimgel, wascrème, tonic, huidzuiverende pads, behandelingscrème en vochtinbrengende fluid. Ook voor de gevoelige huid zijn aparte Clearasil producten verkrijgbaar.
Beeldmateriaal
Voor meer informatie, fotomateriaal, samples of een proefpakket: DLV Public Relations
Eveline Bouman
Tel Tel: 023 565 19 18
E-mail: info@dlvpr.nl

Pr Procter & Gamble
Jenneke Litjens
Tel: 010 286 3622
E-mail: litjens.js@pg.com

Deel: ' Clearasil geeft vervolg aan Best Friends-fotowedstrijd '
Lees ook