Ingezonden persbericht

Clearswift presenteert "Second Generation Content Security"

Content Security specialist Clearswift presenteert op 11 en 12 juni de "Second Generation Content Security" oplossingen MailGuard en Enterprise Suite. Tijdens het speciaal voor resellers georganiseerde seminar wordt er in bondige sessies dieper ingegaan op Content Security, mogelijkheden, toepassingen, positionering en product/markt combinaties van de Clearswift producten.

In samenwerking met Benelux distributeur van de Clearswift oplossingen, organiseert Cosyco de seminars op 11 juni in Steenhuffel te België en op 12 juni te Amsterdam de seminars. Het seminar is speciaal georganiseerd voor Resellers met als doel de Resellers te informeren over de technische en commerciële mogelijkheden en toepassingen van de Clearswift producten.

Een Content Security Tool controleert het e-mail verkeer, op basis van een bedrijfspolicy met betrekking tot het internetverkeer. De oplossingen van Clearswift stellen de systeembeheerder in staat om, gebaseerd op een policy, e-mails te scannen op tekstinhoud, herkomst, grootte, images, etc.

Clearswift is onlangs nog in het nieuws gekomen doordat zij Content Technologies, producent van o.a. MimeSweeper, overgenomen hebben.

Aanmelden voor het seminar kan via www.cosyco.com.

Over Clearswift
Clearswift Corporation is een toonaangevende aanbieder van Email Management solutions. Clearswift biedt organisaties wereldwijd hoogwaardige tools voor content filtering, message policy enforcement en email security.

Over Cosyco
Cosyco biedt als Value Added Distributor oplossingen aan op het gebied van Integration (WRQ Reflection), Desktop Management (Express Metrix en PCI) en Security (WatchGuard, Panda Software, F-Secure, Enterasys Networks, Clearswift Corporation, iT_SEC iT_Security AG, NetWolves).

Cosyco onderscheidt zich door haar support op Technisch, Sales en Marketing gebied. Daarnaast biedt Cosyco ter aanvulling op het product assortiment een breed gamma aan diensten en trainingen. Meer informatie over Cosyco vindt u op www.cosyco.com of telefonisch; Nederland +31 (0)40 233 35 55, België +32 2 253 29 99.


---

Martijn Verhagen
Marketing Officer

Cosyco Integrates, Secures and Manages your IT Environment!

Cosyco Software BV
Fellenoord 19
5612 AA EINDHOVEN
The Netherlands
Tel: +31 (40) 233 35 55
Fax: +31 (40) 233 35 00
Cosyco Software NV

Mechelsesteenweg 311
B-1800 VILVOORDE
Belgium
Tel: +32 (0)2 253 29 99
Fax: +32 (0)2 253 29 81

m.verhagen@cosyco.com
http://www.cosyco.com

Deel: ' Clearswift presenteert 'Second Generation Content Security' '
Lees ook