CDA

Staatssecretaris Clemence Ross en top CDA-Gelderland bezoeken Noord-Veluwe

Staatssecretaris Clemence Ross en de top van de CDA-kandidaten voor Provinciale Staten in Gelderland brengen op 19 februari een bezoek aan de Noord-Veluwe. 's Avonds zal Clemence Ross, tijdens dit door het CDA georganiseerde bezoek, spreken in de Tinne in Hattem. In haar inleiding zal zij ingaan op een aantal actuele politieke thema's. In het bijzonder zal zij ingaan op het thema: zorg in relatie tot de provinciale overheid.

Tijdens deze avond zal ook Harry de Vries, provinciaal lijsttrekker van het CDA zijn mening geven over dit thema. Daarna zal gespreksleider Roel Docter de regionale kandidaten voor de Provinciale Staten aan de tand voelen. Het gaat hier om Teunie Kok uit Epe, Jan Hutten uit Wezep, Reinie van Schoor uit Putten, Bert Bosschenbroek uit Elburg en Roelof Potters uit Harderwijk.

Tijdens dit werkbezoek zullen Clemence Ross en de andere politici 's middags een bezoek brengen aan de Bongerd en daar uitleg krijgen over de nieuwbouwwerkzaamheden. Deze nieuwbouw is mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van Provinciale Staten. De CDA-fractie heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld.

's Avonds is er gelegenheid om met de staatssecretaris en de andere gasten van gedachten te wisselen en hun tijdens een forumdiscussie te bevragen op de CDA standpunten. De toegang is gratis en staat open voor iedere belangstellende.

De avond begint om 20.00 u en de zaal is open vanaf 19.30 u.

Deel: ' Clemence Ross en top CDA-Gelderland bezoeken Noord-Veluwe '
Lees ook