Cliprelease 'Let The Water Take Me' singer-songwriter Youri Lentjes


Amsterdam, 20150430 -- Vandaag is Youri Lentjes' videoclip voor de single 'Let The Water Take Me' online gelanceerd op YouTube. Het nummer is onderdeel van de EP 'As The Storm' die vanaf nu exclusief verkrijgbaar is als gesigneerd exemplaar via de website van de singer-songwriter. In de loop van mei zal de EP ook digitaal beschikbaar zijn op iTunes en Spotify.

In de verhalende videoclip zijn onder andere rollen weggelegd voor het jonge talent Matsen Montsma ('Jack bestelt een broertje'), Elise van 't Laar ('Celblok H' en 'Gooische Vrouwen 2'), Jaco van den Hoven en Richard de Maaré ('Penoza' en 'Flikken Maastricht'). Actrice Tina de Bruin ('Chez Nous' en 'Julia's Tango') vervult een emotionele cameorol in de clip.

In 2014 jaar behaalde Youri Lentjes nog de finale van het populaire BNN-VARA tv-programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Sinds die periode heeft hij veel tijd doorgebracht in de studio met nu zijn debuut EP tot resultaat. Afgelopen zondag in Amsterdam heeft Youri deze EP officieel gepresenteerd aan het publiek, en de nummers live ten gehore gebracht in een uitverkochte Sugarfactory.

Waar een album een mooi boek is, is de EP 'As The Storm' een mooie bundel korte verhalen.

"As the clouds they reunite, All in a sky so bright". Ook al komt de EP in de lente uit, is storm een terugkerend thema en zingt Youri over verlies, eenzaamheid en het overvallen van depressie zonder een aanwijsbare reden. Maar ook acceptatie en overwinning van deze gevoelens. Storm op komst en storm in het brein. Dit zijn de korte verhalen die nog verteld moeten worden.

De clip is geschreven en geregisseerd door filmmaker Lars Janssen, die eerder dit jaar ook nog de videoclip 'Wood For The Trees' produceerde van singer-songwriter Lucas Hamming. Daarnaast maakte hij onder andere diverse korte films die vertoond werden op internationale filmfestivals.

Bekijk de videoclip op YouTube:
www.youtube.com/watch?v=BrUjQqBjLi0



Deel: ' Cliprelease 'Let The Water Take Me' singer-songwriter Youri Lentjes '




Lees ook