Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Club Med Business
Grenzeloze mogelijkheden voor congressen en incentivereizen

Amsterdam, maart 2008 ­ In winterseizoen 2007/2008 zijn de zakelijke wintersportboekingen met 25 procent gegroeid en ook komend zomerseizoen verwacht Club Med Business een aanzienlijke groei. Club Med werkt hier hard aan: de De brochures van Club Med Business zijn nu ook in het Nederlands beschikbaar en medio april gaat de Nederlandstalige zakelijke website live. Wereldwijd ontdekken steeds meer bedrijven, organisaties en incentivebureaus Club Med Business als een uitermate geschikte partner.

Alles inclusief, zelfs de bar
Er zijn nu 80 Clubdorpen wereldwijd en op dit moment bouwen we nieuwe droomlocaties in Oman, Vietnam, Egypte en Zuid-Afrika", aldus Nico Bleichrodt, directeur Club Med Nederland. Voor zakelijke groepen is er speciaal getraind Clubpersoneel. We ontvangen wereldwijd steeds meer bedrijven voor een incentive, personeelsreis of congres. De groepsgrootte varieert van zeer klein tot zeer groot. Het komt regelmatig voor dat een heel Clubdorp wordt afgehuurd en dan praat je over maximaal 1500 bedden. Incentivebureaus en bedrijven zijn enthousiast over onze all-inclusive formule ook omdat zelfs de drankjes bij ons zijn inbegrepen. Dit is vaak een enorme extra kostenpost, maar bij Club Med weet de zakelijke klant precies wat het benodigde budget is en komt niemand achteraf voor verrassingen te staan. Klanten waarderen ook erg dat wij zeer snel offertes kunnen uitbrengen, omdat wij alles in één hand houden."

Club Med Business: ideaal voor 2-4 daagse trips
Club Med Business is helemaal ingesteld op de voorkeur van zakelijke groepen voor flexibele 2- tot 4-daagse trips. Clubdorpen die vanuit Nederland voor zakelijke groepen uitstekend geschikt zijn: * het op 6 uur rijden van Utrecht gelegen Clubdorp in Vittel met onder meer een eigen business centre en een golfbaan * het nabij het vliegveld van Nice gelegen Clubdorp in Opio en Provence met zijn riante congresfaciliteit (600 personen) en golfbaan * voor sneeuw- en bergsportreizen: de Clubdorpen in Chamonix en Val d'Isère * de 3 Clubdorpen met vergaderfaciliteiten, tennis en golf in Marrakech, Marokko * het Clubdorp in Da Balaia in Portugal met zijn vergaderzalen en golfbaan * de Club Med 2: het grootste zeilcruiseschip ter wereld dat 's zomers op de Middellandse Zee vaart is goed te combineren met 1 of 2 nachten Opio in Zuid Frankrijk.

Overnachten in Berberkamp
Bleichrodt: "het feit dat wij een zeer complete all-inclusive formule aanbieden in onze Club dorpen betekent niet dat er geen ruimte is voor creativiteit. Bijvoorbeeld in Marrakech is het een onvergetelijk ervaring om met een groep twee nachten in het Clubdorp in Marrakech te verblijven en bijvoorbeeld één nacht in een Berberkamp in de woestijn. Ons professionele zakelijke team in Amsterdam beschikt over ervaring en kennis om elke wens van onze zakelijke klanten op bijzondere wijze waar te maken."

Voor meer informatie zie www.clubmedbusiness.nl Of bel 020-607.0.621

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gérard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sportieve activiteiten. De organisatie heeft sindsdien een stormachtige groei meegemaakt. Uniek is de all-inclusive formule, waarbij gasten in een vaste prijs niet alleen hun verblijf betalen, maar ook alle activiteiten, de exquise maaltijden en ook alle drankjes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren tachtig kun je zelfs vakantie vieren op een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2. De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het ­ in Parijs beursgenoteerde ­ merk. Club Med bezit na bijna zes decennia groei, nu over meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (gentil organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. De nieuwe en vernieuwde Clubdorpen zijn alle voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve -, culturele - en kinderevenementen. Voor meer informatie zie: www.clubmed.nl

Deel: ' Club Med Business Grenzeloze mogelijkheden voor congressen '
Lees ook