Club van Elf verwelkomt twee nieuwe dagattracties


AMSTERDAM, 20160127 -- Nederlands Grootste Dagattracties, verenigd in de Club van Elf, hebben er sinds 1 januari 2016 twee nieuwe leden bij: Het Spoorwegmuseum en Diergaarde Blijdorp. Naar aanleiding van de autoloze zondag in 1973, die de attractieparken in de weekenden bezoekers scheelde, werd de Club van Elf opgericht. Inmiddels zijn twintig dagattracties lid. De toetreding van de nieuwe leden geeft nog meer diversiteit aan de Club van Elf. Niet alleen attractieparken, maar ook musea, dierentuinen en stadsattracties behoren tot deze toonaangevende groep die zich richt op het stimuleren van de kwaliteit van dagattracties, het welzijn van alle Nederlanders en een gezonde economie.

Het Spoorwegmuseum (Maliebaanstation 16 in Utrecht) heeft een prachtige collectie historische treinen. Locomotieven, treinstellen, schaalmodellen, stoommachines en spoorwegmateriaal welke zowel binnen als op het buitenterrein te bewonderen zijn.

Directeur Marten Foppen: “Het Spoorwegmuseum staat sinds de verbouwing in 2005 bekend als een leuk en leerzaam dagje uit voor het hele gezin. Niet alleen staan we jaarlijks in de top 10 van best bezochte musea van Nederland, we worden al jaren aangemerkt als het sterkste culturele merk van de provincie Utrecht. Daarom is het goed dat we nu lid worden van de Club van Elf zodat we kunnen aansluiten en meepraten met de andere bedrijven in de branche.”

www.spoorwegmuseum.nl

Diergaarde Blijdorp (Blijdorplaan 8 in Rotterdam) is al jarenlang een begrip in de Randstad. Deze prachtige dierentuin investeert veel in natuurbehoud en de bewustwording van bezoekers voor plant en dier. Directeur Marc Damen: ‘wij zijn er trots op als toonaangevende en meest bezochte Nederlandse dierentuin lid te zijn van deze vereniging van professioneel geleide Nederlandse dagattracties’.

www.diergaardeblijdorp.nl


Deel: ' Club van Elf verwelkomt twee nieuwe dagattracties '
Lees ook