Circuit Park Zandvoort17 September 1999

Mooi raceprogramma op Zandvoort

De Nederlandse Autorensport Vereniging en de Historische Auto Ren Club organiseren dit seizoen voor de derde maal clubraces op het Circuit Park Zandvoort. Zaterdag 25 september zijn er van tien uur tot even na vier uur in de middag de kwalificatietrainingen voor de races op zondag 26 september. Die dag worden er in zes verschillende raceklassen maar liefst negen wedstrijden verreden.

Zondag 26 september begint het raceprogramma om tien uur in de morgen en eindigt circa zeven uur later, om vijf uur. De Vege Sierra Cup, de Super Car Cup en de Compact Cars komen op zondag 26 september tweemaal in actie op het Circuit Park Zandvoort. Dat zijn voor hen dan tevens de twee laatste ronden voor het Nederlands kampioenschap 1999. Rijden de coureurs in de Radio 538 Citroën Saxo Cup hun wedstrijden over het algemeen tijdens de zogenaamde A-klasse evenementen, zondag 26 september vormen zij daarop een uitzondering en zijn hoofdonderdeel van de Clubraces. Met daarna nog twee races te gaan tekent zich de situatie aan de kop van het klassement al aardig af. Sandra van der Sloot is de vele jonge mannen in de Saxo Cup te snel af en leidt de titeldans met een voorsprong van 16 punten op eerstejaars debutant Jaap van Lagen en Roel van der Scheer.
Verder nog een optreden op het Zandvoortse raceasfalt van de rijders in de Youngtimers en de fraaie Marcos Mantis Challenge.

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met:

Dirk Buwalda
media@circuit-zandvoort.nl

Tel. 023 - 5 740 760
Fax. 023 - 5 740 761

© Copyright 1999, Circuit Park Zandvoort

Deel: ' Clubraces op Zandvoort '
Lees ook