PLANET MEDIA GROUP

Clubs van Het Net 1 miljoen leden

Clubs van Het Net één miljoen leden

Amersfoort, 30 juli 2002 - Clubs, de grootste Communitysite van Nederland, registreert vandaag het 1.000.000ste lidmaatschap. Met het behalen van deze mijlpaal bewijst de dienst haar grote populariteit. Op 15 oktober 1999 werd Clubs van Het Net geïntroduceerd en op 20 augustus 2001 meldde het 500.000ste lidmaatschap zich aan. Clubs van Het Net is op internet de plek bij uitstek waar mensen die dezelfde interesses en behoeften hebben, met elkaar in contact kunnen komen. Hier kunnen zij dagelijks hun ideeën en ervaringen op eenvoudige wijze met elkaar uitwisselen. Op dit moment omvat de site zo n 28.000 Clubs, met als belangrijkste categoriën: Muziek, TV en Film, Fans en Idolen, Sex en Erotiek, Computers en Internet.

Begin 2002 sloot Clubs van Het Net een samenwerkingsverband met Glamago, de portal voor officiële sites van Bekende Nederlanders; via de FanClubs op www.clubs.nl kunnen fans sindsdien ook vragen stellen aan de beroemdheden.

De 1.000.000ste Clublid krijgt van Het Net een i-mode pakket ter waarde van Euro 500,- aangeboden.

Over Het Net
Het Net beschouwt internet in de eerste plaats als een netwerk van, voor en door mensen. Clubs sluit hier nauw op aan vanwege het interactieve en alledaagse karakter en de mogelijkheid actief een eigen bijdrage te kunnen leveren.
Het Net is een van de grootste internetaanbieders in Nederland en valt onder Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl), dochter van KPN.

Deel: ' 'Clubs van Het Net 1 miljoen leden' '
Lees ook