PLANET MEDIA GROUP

Clubs van Het Net bereikbaar via i-mode

PERSBERICHT

Clubs van Het Net bereikbaar via i-mode
Mobiele ontvangst van ruim 25.000 Clubs

Amersfoort, 17 mei 2002 Clubs van Het Net is nu ook via i-modeTM te bereiken. Behalve via de pc zijn de inmiddels 25.000 clubs op www.clubs.nl dus ook mobiel te ontvangen. I-mode biedt een overzicht van alle clubs, met daarbij een welkomstwoord en een aantal foto s. Daarnaast kunnen clubleden de forumberichten lezen en het gehele aanbod aan fotomateriaal bekijken.

Clubs van Het Net is de plek op internet om mensen met dezelfde interesse te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. Binnen de community site is een onderverdeling aangebracht in diverse rubrieken, als Fans en Idolen, Humor en Fun, Sport en Ontspanning, Muziek, Film en TV, Vakantie en Recreatie. Vanaf nu kunnen foto s ook als e-card worden verstuurd naar een i-mode toestel of naar een gewoon e-mailadres.

www.clubs.nl is met zo n 900.000 leden de grootste community site van Nederland. Iedereen kan zich op internet aanmelden bij de Clubs van zijn of haar keuze of zijn eigen Club oprichten. Sinds begin dit jaar maken leden van Clubs van Het Net ook gebruik van de unieke dienst SMS-reporter. Via www.smsreporter.nl kan iedereen een eigen SMS-dienst opzetten en zo vrienden, familie of clubleden SMS-jes sturen. Ook kunnen abonnees zich aanmelden om SMS-reports te ontvangen, door een keuze te maken uit de verschillende SMS-rubrieken.

Over Het Net
Het Net beschouwt internet in de eerste plaats als een netwerk van, voor en door mensen. Clubs sluit hier nauw op aan vanwege het interactieve karakter, de mogelijkheid actief bij te dragen en het alledaagse gebruik ervan.
Het Net is een van de grootste internetaanbieders in Nederland en valt onder Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl), dochter van KPN.

i-mode en het i-mode logo zijn merken of geregistreerde merken van NTT DoCoMo, Inc. in Japan en andere landen.

Deel: ' Clubs van Het Net bereikbaar via i-mode '
Lees ook