CMG


CMG benoemd tot Special Expertise Partner mySAP Business Intelligence

Amstelveen, 17 juni 2002 - SAP Nederland heeft CMG benoemd tot Special Expertise Partner op het gebied van mySAP Business Intelligence (mySAP BI). CMG is benoemd op grond van diverse criteria, waaronder het met succes afronden van een aantal projecten op het gebied van business intelligence en het opleiden en certificeren van gespecialiseerde consultants op dit gebied. Voor CMG betekent de status van Special Expertise Partner een duidelijk kwaliteitsstempel. Inmiddels beschikt CMG over meer dan 25 consultants die en opgeleid en gecertificeerd zijn voor mySAP BI.

CMG is al jaren servicepartner van SAP en is een toonaangevende speler op het gebied van business intelligence. CMG heeft de kennis en ervaring op het gebied van SAP en van business intelligence samengebracht en diverse implementatietrajecten van mySAP BI met succes afgerond. Deze successen, gecombineerd met de goede samenwerking tussen SAP en CMG, leverden de basis voor de benoeming van CMG tot Special Expertise Partner. CMG beschikt wereldwijd over ongeveer 1000 consultants met SAP-kennis en -ervaring op verschillende technische en functionele gebieden en deze kennis en ervaring is samengebracht in een SAP Competence Centre.

"Dit Special Expertise Partnership is een erkenning voor de kwaliteiten en capaciteiten van CMG op het gebied van mySAP BI," zegt Rob van Grieken, Country Director CMG Nederland. "CMG ziet de markt voor business intelligence in de komende jaren flink groeien. Naast SAP-expertise beschikken we ook over een speciale BI-expertisegroep. Deze groep beschikt over de kennis van de aanpak van business intelligencetrajecten en heeft ook een eigen implementatiemethodologie ontwikkeld. De benoeming tot SAP Special Expertise Partner betekent geeft ons een kwaliteitsstempel en het helpt onze klanten bij het kiezen van de juiste partner."

Special Expertise Partners van SAP hebben zich gespecialiseerd in een specifiek gebied, zoals business intelligence of human resources. Zij beschikken niet alleen over expertise op dit gebied, maar hebben tevens ervaring met succesvolle implementatie van de oplossingen SAP.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in e-business software-oplossingen. Met behulp van mySAP.com verbeteren mensen overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij de operaties en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens. Op dit moment gebruiken ruim 17.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totaal aantal SAP-installaties is wereldwijd gestegen tot boven 44.500. Met dochterondernemingen in meer dan 50 landen genereerde SAP in boekjaar 2001 een omzet van EUR 7,34 miljard. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Meer informatie over SAP is te vinden op www.sap.com.

CMG
CMG, opgericht in 1964, werkt binnen lange termijnrelaties nauw samen met haar klanten om voor hen succes te genereren. CMG is een wereldwijde ICT-leverancier en levert diensten op het gebied van Mobile Business, Advanced Security, Business Process Outsourcing en Advanced Payroll Solutions. De combinatie van deze expertises zorgt voor een aantrekkelijke propositie voor ondernemingen die het mobiele kanaal willen toevoegen aan hun operaties en marketingstrategieën. CMG bevindt zich in het hart van de bedrijfskritische activiteiten van haar klanten en combineert daarbij branchekennis, technische expertise en praktijkgerichte innovatie. Met meer dan 13.000 werknemers implementeert en ondersteunt CMG applicaties voor klanten wereldwijd, vanuit meer dan 20 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en Amsterdam. Voor meer informatie zie www.cmg.com.

Deel: ' CMG benoemd tot Special Expertise Partner mySAP Business Intelligence '
Lees ook