CMG Den Haag verder als CMG Public Sector

's Gravenhage, 6 april 1999 - CMG Den Haag, één van de sectoren van CMG en gespecialiseerd in ICT-diensten, management consultancy en softwaresystemen voor overheidsinstellingen, heeft haar naam gewijzigd in CMG Public Sector. Hiertoe is besloten omdat CMG Public Sector vanwege de toegenomen werkzaamheden al enige tijd niet alleen meer vanuit de vestiging in Den Haag opereert, maar ook vanuit andere vestigingen in Nederland. Bovendien komt de nieuwe naam beter overeen met de naamgeving van de vier overige CMG-sectoren, die eveneens zijn genoemd naar de specifieke branches waarop zij zich richten. CMG Public Sector werkt voor ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen en andere overheidsdiensten en -instellingen.

CMG
CMG is een toonaangevende Europese IT-Services Groep, die zakelijke ICT-diensten levert in de vorm van consultancy, systeemontwikkeling, software-applicaties en informatieverwerking. CMG is opgericht in 1964 en is internationaal actief vanuit haar Europese bases in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. CMG implementeert en ondersteunt applicaties voor klanten over de gehele wereld. De Groep is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en Amsterdam.

CMG levert kennis, producten en oplossingen aan de financiële sector, handel, transport en industrie, telecommunicatie-, media-, energie- en nutsbedrijven en overheid. Een groeiend aantal diensten op het gebied van informatieverwerking en andere beheersdiensten wordt geleverd waaronder salarisverwerking, personeelsinformatiesystemen, beheer van call centers en netwerken.

Deel: ' CMG Den Haag verder als CMG Public Sector '
Lees ook