CMG Noord-Nederland B.V. organiseert mini-seminar over ICT-beheer

Cliënten en consultants van CMG praten ICT-managers en -adviseurs van andere organisaties bij over het beheer van ICT

Groningen, 4 mei 1999 - Om specifiek in Noord-Nederland het uitwisselen te bevorderen van praktijkervaringen op automatiseringsgebied organiseert CMG op dinsdag 11 mei 1999 een seminar met als centraal thema: Systems Management. Dit seminar is bestemd voor ICT-managers van organisaties en hun adviseurs. Het betreft hier het tweede seminar binnen een reeks die alle bedoeld zijn om een bijdrage te leveren aan de ICT-ontwikkelingen in deze regio.

Onder Systems Management wordt het beheer van informatie communicatie technologie verstaan. In de praktijk schakelen organisaties hiervoor veelvuldig gespecialiseerde partijen in zoals CMG. Hierover, d.w.z. over de ervaringen die cliënten hebben met consultants van CMG, gaat het seminar op 11 mei aanstaande. Onderwerpen die aan de orde komen:


* Afspraken tussen klant en leverancier van ICT-diensten.
* Het uitbesteden van IT-activiteiten aan een derde partij.
* Het raamwerk waarbinnen de beheeractiviteiten worden opgezet en beheerst.

Het seminar zal worden gehouden in het Bilderberg Oranje Hotel in Leeuwarden. De bijeenkomst start om 14.30 uur. Om 17.00 uur wordt het formele deel van het seminar afgesloten.

CMG
CMG is een toonaangevende Europese IT-Services Groep, die zakelijke IT-diensten levert in de vorm CMG is een toonaangevende Europese IT-Services Groep, die zakelijke IT-diensten levert in de vorm van consultancy, systeemontwikkeling, software-applicaties en informatieverwerking. CMG is opgericht in 1964 en is internationaal actief vanuit haar Europese bases in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. CMG implementeert en ondersteunt applicaties voor klanten over de gehele wereld. De Groep is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en Amsterdam.

CMG levert kennis, producten en oplossingen aan de financiële sector, handel, transport en industrie, telecommunicatie-, media-, energie- en nutsbedrijven en overheid. Een groeiend aantal diensten op het gebied van informatieverwerking en andere beheersdiensten wordt geleverd waaronder salarisverwerking, personeelsinformatiesystemen, beheer van call centers en netwerken.

Deel: ' CMG Noord-Nederland organiseert mini-seminar ICT-beheer '
Lees ook