Persbericht

CMG sluit overeenkomst met Crystal Systems Solutions

Overeenkomst met ontwikkelaar van oplossingen op het gebied van conversietools resulteert in toegevoegde waarde voor klanten

Amstelveen, 12 augustus 1999 - CMG heeft een partnerovereenkomst gesloten met Crystal Systems Solutions. Crystal is een Israëlische ontwikkelaar van onder andere conversietools en -methoden voor de euro-, platform- en databaseconversies en diensten. CMG heeft voor de tools van Crystal gekozen vanwege de toegevoegde waarde die ze haar klanten hiermee kan bieden bij de implementatie van euroconversie- en andere conversieoplossingen.

Binnen CMG zal Crystal samenwerken met CMG Integrated Solutions. "CMG is de beste partner voor ons, met de beste euro-conversieoplossingen voor de Europese markt. Het heeft zich bewezen als een onderneming die een hoge kwaliteit en de meest geavanceerde technologieën levert," aldus Ido Ben-Mordechai, manager bij Crystal.

CMG Integrated Solutions, dat in Nederland de oplossingen van Crystal zal implementeren, levert gespecialiseerde diensten op het gebied van management consultancy, systems development en advanced technology. "Het productaanbod van CMG Integrated Solutions omvat reeds een aantal conversie-oplossingen. De Crystal-producten zijn een uitstekende uitbreiding van dit aanbod", stelt Frank Kuijper, management consultant bij CMG. "Er worden op dit gebied zeer veel producten aangeboden en gevraagd, dus het is van groot belang dat klanten deskundig geadviseerd worden. Voor het aanbieden van de Crystal-producten wordt, naast de conversie-expertise van Integrated Solutions, ook gebruik gemaakt van de kennis bij andere CMG vestigingen."

De oplossingen producten en diensten van Crystal worden gebruikt reeds gebruikt door vele internationale organisaties, waaronder BMW, Ford Motor Company, United Technologies-Pratt&Whitney, MCI WorldCom en Nissan North America.
Crystal levert een brede reeks aan technologieën en diensten op het gebied van softwareconversie, waaronder:

* C-Euro Enterprise Solution, een reeks inventarisatie- en conversieproducten en -methoden voor het aanpassen van enterprise-applicaties op verschillende mainframe-, midrange- en netwerkplatforms aan de euro;

* database-migraties, voor het upgraden van databases op verschillende platforms, zodat bestaande bedrijfsapplicaties gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van moderne relationele databases;

* platform-migraties, voor het converteren van bedrijfseigen, tekstgebaseerde gebruikersinterfaces en software naar moderne grafische gebruikersinterfaces onder Windows of UNIX, en tevens een conversiegereedschap voor het migreren van Cobol-applicaties naar Java.

CMG
CMG is een toonaangevende Europese ICT-Services Groep, die zakelijke ICT-diensten levert in de vorm van consultancy, systeemontwikkeling, software-applicaties en informatieverwerking. CMG is opgericht in 1964 en is internationaal actief vanuit haar Europese bases in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. CMG implementeert en ondersteunt applicaties voor klanten over de gehele wereld. De Groep is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en Amsterdam.

CMG levert kennis, producten en oplossingen aan de financiële sector, handel, transport en industrie, telecommunicatie-, media-, energie- en nutsbedrijven en overheid. Een groeiend aantal diensten op het gebied van informatieverwerking en andere beheersdiensten wordt geleverd waaronder salarisverwerking, personeelsinformatiesystemen, beheer van call centers en netwerken. Meer informatie over CMG kunt u vinden op http://www.cmg.nl.

Crystal
Crystal Systems Solutions (NASDAQ:CRYSF) ontwikkelt en levert sinds 1987 softwaregereedschappen en methoden voor complexe conversieprojecten, en levert tevens consultancydiensten. Het bedrijf maakt deel uit van de Formula Group, met 2200 werknemers de grootste algemene IT-groep in Israël. Meer informatie over Crystal kunt u vinden op http://www.cry-sys.com.

Deel: ' CMG sluit overeenkomst met Crystal Systems Solutions '
Lees ook