Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CNN sluit samenwerkingsovereenkomst met het Nederlandse bedrijf eXigoMedia voor de verkoop van online advertentieruimte op CNN.com, CNNMoney.com en CNN Mobile

CNN zet stap naar Nederlandse lokale advertentiemarkt

CNN heeft een overeenkomst gesloten met Nederlandse bedrijf eXigoMedia, onderdeel van TechConnect B.V. uit Sittard voor de exclusieve verkoop van online advertentieruimte zowel op de websites CNN.com en CNNMoney.com als op CNN Mobile. Het betreft advertenties die uitsluitend te zien zijn vanuit Nederland via Nederlandse Internet- en telecomproviders.

CNN zet met dit regionale advertentiebeleid verder in op het ontwikkelen en exploiteren van lokale- en regionale advertentiemarkten.

"We hebben voor eXigoMedia gekozen vanwege hun grote ervaring op het gebied van adverteren in een internationale omgeving, aldus Guy Abbott, Sales Director CNN International. "De websites van CNN zijn een uitstekend medium voor Nederlandse bedrijven die zich willen richten tot een internationaal georiënteerd Nederlands publiek. Samen met eXigoMedia hopen we een verdere groei te realiseren op de Nederlandse advertentiemarkt".

" We zijn zeer verheugd om deze belangrijke internationale nieuwszender in onze portefeuille te hebben. Een nieuwszender die een groot bereik heeft in Nederland en een welkome aanvulling is voor onze klanten die een internationaal georiënteerd publiek willen bereiken" aldus Sebastiaan Scheepers, Sales Director van eXigoMedia.

CNN.com

CNN.com behoort tot een van de best bezochte websites in de wereld. Dagelijks bezoeken meer dan 25 miljoen unieke bezoekers CNN.com. In de lijst van landen die CNN.com bezoeken komt Nederland regelmatig voor in de top 10. Sinds kort is de geheel vernieuwde website CNN.com in de lucht. De site heeft een nieuw ontwerp en is aangepast aan de wensen van de bezoekers. Naast de reportages is er meer ruimte voor video's en foto's en is het eenvoudiger om op de site te navigeren. Op de nieuwe site zijn nieuws, beelden en interactieve modules in een oogopslag zichtbaar.

eXigoMedia

eXigoMedia is een mediabureau voor uitgevers. Waar traditionele mediabureaus zich vaak richten op de grote adverteerders, specialiseert eXigoMedia zich in het vertegenwoordigen van grote internationale uitgevers in o.a. de Nederlandse markt

CNN International

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.


---

Deel: ' CNN sluit samenwerkingsovereenkomst met het Nederlandse bedrijf eXig.. '


Lees ook