Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

CNV Dienstenbond dringt bij Bricorama aan op het afsluiten van een Sociaal-Plan

Op de bijeenkomst voor alle werknemers van Bricorama hebben wij beloofd dat wij bij Bricorama zouden aandringen op het sluiten van een Sociaal Plan.

Inmiddels hebben wij de heer Haegeman een brief gestuurd waarin wij hem verzoeken om duidelijkheid en een afspraak. De Dienstenbond CNV gaat er van uit dat zij wordt uitgenodigd. Dat is in ieder geval wel gebruikelijk.

De bedoeling van een Sociaal Plan is om goede afspraken te maken over de gevolgen van overgang, inkrimping, sluiting of reorganisatie van de Bricorama vestigingen. Om sterk te staan in de onderhandelingen met Bricorama is het essentieel dat wij veel leden hebben. Overtuig daarom uw collega van het nut van het lidmaatschap! Ook zijn of haar belangen staan nu op het spel! Geef deze info door aan uw collega's!

>> lid worden van de CNV Dienstenbond

Tot onze spijt hebben wij moeten constateren dat inmiddels de vestigingen Utrecht 001 en Utrecht 009 zijn overgedragen aan ROVA Beheer BV zonder dat Bricorama dat ons heeft laten weten. Wij denken dat er goed gekeken moet worden naar de gevolgen voor de arbeidsvoorwaarden. Bent u in dienst van een van deze vestigingen, dan adviseren wij u dringend contact op te nemen met uw bestuurder! Wij zullen voor deze vestigingen zeker actie ondernemen. Ook hier geldt: Hoe meer leden, hoe sterker wij staan.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Martijn Donker. Telefoon: (035) 677 39 07. Email: hilversum@cnvdibo.nl.

Hilversum, 20 juni 2002.

Zoekwoorden:

Deel: ' CNV Dienstenbond dringt bij Bricorama aan op het afsluiten van een S.. '
Lees ook