Coaching bij afvallen met behulp van webinars


UTRECHT, 20090115 -- Nooitmeeropdieet biedt d nieuwe manier van internetcoaching. Het E coachingsprogramma `Licht over Gewicht' wordt nu ondersteund door webinars. Een webinar is een online workshop, afgeleid van het woord seminar. Deelnemers volgen thuis een presentatie via de computer.

Op deze manier krijgen deelnemers meer ondersteuning in het volgen van een ecoachingsprogramma `Licht over Gewicht'. Uit een onderzoek uit van de Universiteit van Wageningen is al gebleken dat wie blijvend wil afvallen, moet meer doen dan alleen een dieet. Een thuisstudie blijkt vaak moeilijk vol te houden, deelnemers starten enthousiast, maar langzaam haken ze af om vervolgens later weer iets nieuws te proberen. Door de webinars leren deelnemers andere deelnemers kennen, blijven ze betrokken bij het programma, kunnen vragen stellen en hun verhaal kwijt. Dit verhoogt de kans van succesvol afronden van het programma aanzienlijk.

De eerste deelnemers van de webinars waren erg enthousiast, zij vonden het fijn om te ervaren dan anderen met dezelfde zaken worstelen als zij en het werd steunend ervaren om hun ervaringen te delen.

Nooitmeerodieet biedt webinars aan over het ecoachingsprogramma `Licht over Gewicht', kinderen en opvoeding en timemanagement. Voor meer informatie:
www.nooitmeeropdieet.nl/webinar.html


Deel: ' Coaching bij afvallen met behulp van webinars '


Lees ook