Persbericht

COBOL Vision '99 in het teken van COBOL millennium update

Hét platform voor systeemontwikkeling op middelgrote en grote IT-omgevingen

Rotterdam, 31 augustus 1999 - Voor de vijfde keer wordt dit jaar het congres COBOL Vision georganiseerd. Dit evenement is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een belangrijke ontmoetingsplaats waar kennis en ervaring tussen leveranciers en gebruikers worden uitgewisseld. Aan de vooravond van het nieuwe millennium zal bij het komende congres de nadruk liggen op de mogelijkheden van COBOL 2000.

De Beurs-World Trade Center in Rotterdam staat op donderdag 30 september geheel in het teken van COBOL. Toonaangevende, internationale deskundigen, zoals Artur Reimann, Martin Healey en Wim Ebbinkhuijsen, belichten op het daar te houden COBOL Vision '99 actuele ontwikkelingen op het gebied van COBOL 2000, e-Business en Object Oriented COBOL (OO-COBOL). Tijdens parallelsessies worden de bezoekers bijgepraat over COBOL/Internet, CBD (Component Based Development) en opleidingen. Belangrijk item van COBOL Vision '99 is de ruime aandacht voor COBOL 2000. Met deze update is COBOL wederom aangepast aan de hedendaagse eisen. Deze onderwerpen vormen de ingrediënten voor een informatief en succesvol congres.

De ochtend van het congres is geheel gereserveerd voor een plenair programma, waarin zaken aan de orde komen die interessant zijn voor IT-managers én COBOL-consultants en -specialisten. Wim Ebbinkhuijzen zal onder meer aantonen, dat COBOL ook in het nieuwe millennium het meest geschikte platform is voor systeemontwikkeling op middelgrote en grote IT-omgevingen. De middag bestaat uit parallelle sessies, waarin de verschillende onderwerpen worden belicht vanuit de optiek van zowel de IT-manager als die van de consultant en de specialist. Op deze manier kan iedere bezoeker een eigen programma samenstellen.
De gehele dag is er een informatie- en banenmarkt. Daar is informatie beschikbaar over diensten van bijvoorbeeld bureaus voor werving en selectie en verstrekken verschillende bedrijven interessante en nuttige productinformatie voor manager en specialist.

COBOL Vision '99 wordt georganiseerd door Sterk Werk Communicatie en gehouden op donderdag 30 september in de Beurs-World Trade Center in Rotterdam. Alle informatie is te vinden op de website van COBOL Vision: https://www.cobolvision.nl. COBOL Vision '99 wordt gesponsord door VAC (hoofdsponsor), ACUCORP, Delion en Liant.

Deel: ' COBOL Vision '99 in teken van COBOL millennium update '
Lees ook