Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 05 juli 2012
COEN EN SANDER VIEREN DERDE NATIONALE COMIC SANS-DAG

BNN
BNN-DJ'S ZETTEN HET MEEST OLIJKE LETTERTYPE OOIT IN HET ZONNETJE

Aanstaande vrijdag vieren BNN-dj's Coen en Sander voor de derde keer Nationale Comic Sans-Dag. Coen en Sander zetten op de eerste vrijdag van juli het meest informele en olijke lettertype ooit in het zonnetje: Comic Sans MS. De bedoeling is dat heel Nederland tijdens deze dag alle mailtjes, faxen, persberichten, kranten en websites in lettertype Comic Sans MS opstelt. Tips over hoe je simpel je eigen website omzet in Comic Sans MS vind je op coenensandershow.nl. De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM staat vrijdag 6 juli vanaf 16.00 uur volledig in het teken van de Nationale Comic Sans- Dag.

Coen en Sander bellen in de uitzending met Vincent Connare, de Amerikaanse ontwerper van het lettertype en ze reiken twee prijzen uit. De Comic Sans Lifetime Achievement Award, voor de persoon die dit fantastische lettertype leeft, ademt en is. En De Comic Sans Young Talent Award, een prijs voor de beste nieuwkomer. Coen: "Het ondergeschoven kindje van de lettertypes verdient meer respect". Sander: "Een dag geen Comic Sans MS is een dag niet gepubliceerd". Gelukkig bestaan er naast Coen en Sander nog meer grote Comic Sans-fans. Op coenensandershow.nl kunnen luisteraars de allergrootste fans van het lettertype nomineren.

In 2009 vond de eerste officiële Comic Sans Dag plaats. De afgelopen jaren hebben onder andere Nu.nl, NOS op 3 en Ad.nl hun website voor De Nationale Comic Sans-Dag verandert in een Comic Sans-feestje. De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Voor meer informatie over De Coen en Sander Show check je coenensandershow.nl of ga je naar Facebook of Twitter.

----------
Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Zoekwoorden:

Deel: ' Coen en sander vieren derde nationale comic sans-dag '


Lees ook