Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hoofddorp, 26 juni 2008

Colimbra neemt Timbras over

Colimbra heeft Timbras, gespecialiseerd in proces- en ketenintegratie, overgenomen. Met deze overname heeft Colimbra een breder aanbod van producten en diensten in huis waarmee partijen in de financiële markt eenvoudiger, sneller en met minder kosten de voordelen van proces- en ketenintegratie kunnen realiseren. Het innovatieve ICT-bedrijf verstevigt zo zijn vooraanstaande rol in de financiële ICT en versterkt zijn positie als voorloper in ketenoplossingen.

Timbras is inmiddels verhuisd naar het nieuwe kantoor van Colimbra in Hoofddorp. Voor klanten van Timbras en Colimbra verandert er niets aan de bestaande samenwerking, maar zij kunnen nu voor toekomstige projecten kiezen uit een nog breder product- en dienstenaanbod.

Colimbra

Colimbra biedt innovatieve ICT-oplossingen voor distributie-vraagstukken van verzekeraars. Het bedrijf ontwikkelt en implementeert maatwerksoftware, detacheert financiële ICT-specialisten en levert een belangrijke bijdrage aan de innovatie van distributieprocessen in de financiële branche. Colimbra stond onder meer aan de wieg van de GIM-technologie en is toonaangevend in ketenoplossingen voor financiële dienstverleners. Voor Colimbra werken circa 40 medewerkers. Meer informatie op: www.colimbra.com.

Contactpersoon voor pers:

Yellow Communications, 023 555 34 24

Karin van Geelen, karin@yellow-communications.com


Deel: ' Colimbra neemt Timbras over '


Lees ook