Gemeente Deventer

College van burgemeester en wethouders doet mee aan Zwemvierdaagse Borgelerbad

Het voltallige college van burgemeester en wethouders doet mee aan de 32e editie van de Zwemvierdaagse, die van 3 tot en met 7 september in het Borgelerbad is. Het college start maandag 3 september om 7 uur met deze sportieve prestatie.

De deelnemers kunnen dit jaar, in verband met revisiewerkzaamheden, niet in het diepe bad zwemmen, maar moeten gebruikmaken van het middelste bad. De Zwemvierdaagse gaat vandaag van start met medewerking van het Berghausteam. Dit team doet dit jaar mee aan de Eco-challenge in Nieuw Zeeland, waarbij zij een afstand van vierhonderd kilometer ongemotoriseerd moet afleggen. Verder staat woensdagmiddag een kindermiddag op het programma, met onder meer een Pokemon Ren Spel en een optreden van een clown, en kinderen kunnen zich laten schminken. Het promotieteam van McDonalds werkt mee aan de kindermiddag. Elke deelnemer krijgt na afloop van de zwemvierdaagse, naast een medaille, een bon voor een gratis hamburger en een kortingsbon voor sport- en recreatiecentrum De Scheg.

De inschrijving voor deelname aan de Zwemvierdaagse sluit op 5 september. De deelnamekosten zijn in de voorverkoop negen gulden en vanaf 3 september elf gulden.

Deel: ' College van B&W Deventer doet mee aan Zwemvierdaagse '
Lees ook