Colour Support gunt regio Zeeland kwaliteitsverf


Nieuwe Herfst & Helder vestiging van start in Zierikzee

LELYSTAD, 20080311 -- Schildersbedrijven in de regio Zeeland krijgen meer keuze aan kwaliteitsverven. Verfgroothandel Colour Support in Zierikzee heeft namelijk zijn assortiment uitgebreid met Herfst & Helder verven. Commercieel directeur Hans Schults: "Opdrachtgevers van schilderwerk denken dat kwaliteitsverf duur moet zijn. Ook kiezen ze verf vaak uit gewoonte en niet om de eigenschappen. Wij willen dat doorbreken met deskundige adviezen en de hoogwaardige verfproducten van Herfst & Helder."

Foto onderschrift: Verf van goeden huize. Zoals dit pand in Veere, voorzien van Herfst & Helder verven.Baanbrekend en eigenwijs, zo typeert Hans Schults de aanpak van Colour Support. Sinds 2003 timmert de verfgroothandel, die voortkwam uit het schildersbedrijf (1946) van de familie Schults, flink aan de weg. Op basis van jarenlange ervaring met schilderwerk ontstond een duidelijke missie voor de broers Hans, Peter en Dick, die de huidige directie vormen van beide bedrijven. "Schilders werden wel eens gedwongen om bepaalde merken te gebruiken. Ook kregen ze verven voorgeschreven die technisch niet kunnen. Bovendien heerst het misverstand dat verf die niet zo duur is, ook kwalitatief minder is. Dat wil onze groothandel doorbreken", zegt Hans Schults.

Hoogwaardige selectie
Colour Support voert een breed assortiment streng geselecteerde kwaliteitsproducten en garandeert voor elke toepassing het juiste product. Schildersbedrijven vinden aan de Deltastraat 4 in Zierikzee een ruime selectie (200 m2) aan `paint' en `non-paint' producten. "Herfst & Helder heeft bij ons een A-positie. Wij adviseren hun producten voor de particuliere markt, monumenten, n corporaties. De verven en lakken van Herfst & Helder zijn bijzonder duurzaam en hebben een hoge glans. Doordat ze al in de fabriek op kleur worden gemaakt, is de dekkingsgraad veel hoger en volstaat vaak n verflaag." Daarnaast beschikt Colour Support over technische ondersteuning van Herfst& Helder om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Praktisch en toegankelijk
Schildersbedrijven kunnen op werkdagen bij Colour Support terecht tussen 7.15 en 16.30 uur. Wie 's ochtends bestelt, krijgt uiterlijk de volgende ochtend geleverd. Ook verzorgt de groothandel bestekservice, kleuradviezen en garantieverklaringen. "Door onze schilderservaring kunnen wij veel praktischer adviseren dan onze collega's, zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw. En soms hebben we acties om schilders kennis te laten maken met de hoge kwaliteit van onze producten."

Nieuwbouw en onderhoud
Menig monumentaal pand in Nederland ontleent haar uitstraling aan de toepassing van een verf of lak van Herfst & Helder. Zo draagt de producent met haar ruim 130 jaar ervaring bij aan de duurzame bescherming van het nationale erfgoed. Toch is de toepassing van Herfst & Helder producten niet beperkt tot onderhoud aan oude, bijzondere gebouwen.
De hoogwaardige verven en lakken voor binnen en buiten zijn ook geschikt om onder meer (nieuwbouw)woningen langdurig te beschermen. Dat sluit aan bij de behoefte van projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en andere gebouweigenaren om hun panden duurzaam te bouwen en te onderhouden. Herfst & Helder ziet die behoefte toenemen en speelt daarop in door meer verkooppunten te creren.

Meer vestigingen
Colour Support in Zierikzee is de nieuwste dealer in de ambitieuze uitbreiding van het distributienetwerk van Herfst & Helder. In 2007 openden al vijf andere vestigingen hun deuren in Harderwijk, Den Helder, Purmerend, Vlaardingen en Breda. Sinds de start in 1875 heeft de fabrikant zich ontwikkeld tot een toonaangevend specialist in verven en lakken. Met de nieuwe vestigingen maakt Herfst & Helder haar producten en expertise voor meer schildersbedrijven en professionele gebouweigenaren toegankelijk.

Foto onderschrift: "Verf van goeden huize". Zoals dit pand in Veere, voorzien van Herfst & Helder verven.


Deel: ' Colour Support gunt regio Zeeland kwaliteitsverf '
Lees ook