Ingezonden persbericht


Persbericht

Comedy Dinner and Dance

Plaats: Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20/21 Datum: zaterdag 27 januari 2007
Aanvang: 19:00uur
Begint: 20:00uur
Entrée: E 12,50 aan de deur verkrijgbaar!
Reserveren via info@Finallyentertainment.nl

"Comedy, Dinner and Dance"

Op zaterdag 27 januari vindt in eet- en dansgelegenheid Zandfoort aan de Eem in Amersfoort de eerste editie van Comedy Dinner and Dance plaats. Deze unieke uitgaansavond biedt elke bezoeker een avond vol amusement met 3 van de beste stand-up comedians van Nederland, eventueel onder het genot van een heerlijk 3 gangen menu voor slechts E 15,-.

Er bestaan 2 soorten comedians. Comedians die leuk doen en comedians die leuk zijn. Johan van Gulik behoort overduidelijk tot de laatste categorie. Inmiddels zaait Johan zo'n 4 jaar dood en verderf in comedyland. In 2003 bereikte de beroeps Amsterdammer de finale van "De Gulle Lach" en in 2005 werd hij 2e in het Stand-Up Comedy concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Amsterdams, ongegeneerd, grof tot aan het bot, tegen het ontoelaatbare aan, maar trekt daarbij zo'n onschuldig gezicht, dat je het hem gelijk vergeeft.

De tweede comedian is Bram van de Velde, die eind 2004 het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival (De Gulle Lach) op zijn naam te zette. Daarna is hij op 17 april 2005 uitgeroepen tot winnaar van de Jury- en de Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

De derde en laatste comedian is een oud-collega van Najib Amhali en gaat onder de naam Jeffrey Spalburg. In 2006 toerde hij met zijn hiphop/comedy theater show "Made In Da Shade" door binnen- en buitenland. Ook is de man al sinds 1998 de vaste schrijver voor Jorgan Raymann voor zowel zijn theater als tv shows.

De gastheer van de avond is niemand minder dan Edsel "Payo" Juliet. Op zijn geboorte-eiland Curaçao en in de Nederlandse salsa scène is hij geen onbekende. Hij zal de avond voor u presenteren.

Na al dit gelach en de culinaire hoogstand is het tijd om te dansen. Vanaf 23:00uur zal dit worden begeleid door de beste turntablist uit ons kinderlandje en wel Dj DNS.

Dj DNS is in 1988 op jonge leeftijd begonnen met draaien van hiphop, breaks, soul en funk, maar ook het scratchen stond centraal. Vanaf dat moment begon hij zich steeds meer te richten op de zogeheten dj battles. Hij ontwikkelde zich als turntablist en wist ook diversen titels te behalen, (Turntablized 2000, DMC Supremacy 2001, ITF Beatjuggle cat.2003) en deed hij mee aan de Battle for the World Supremacy in 2001. Ook richtte hij gezamenlijk de 4 koppige dj crew de SL Trooperz op. Hiermee werd hij Dutch DMC team champ (2000, 2001,2002) en stond ook met deze crew 3x op de World finals in Londen. De SL Trooperz deden hierna vele demonstraties en shows in binnen en buitenland. In 2006 start DNS samen met Dj Daze de All Star Dj Academy, hier geven zij fulltime dj/turntablist lessen en seminars.

Reserveren is mogelijk via info@finallyentertainment.nl

Voor meer informatie en het laatste nieuws kun je terecht op www.finallyentertainment.nl of op www.zandfoort.nl

Einde Persbericht

Afzender: U.F. Coffie
@-mail : urley@zangvogel.demon.nl
Telefoon: 06 3033 5030

Mocht u een registratie van de avond willen maken voor uw media, neem dan gerust contact op met bovenstaande contactgegevens voor gratis entree kaarten.


---- --
Finally Entertainment Presents....
"Comedy, Dinner and Dance"
Op zaterdag 27 januari vindt in eet- en dansgelegenheid Zandfoort aan de Eem in Amersfoort de eerste editie van Comedy Dinner and Dance plaats. Deze unieke uitgaansavond biedt elke bezoeker een avond vol amusement met 3 van de beste stand-up comedians van Nederland, eventueel onder het genot van een heerlijk 3 gangen menu voor slechts 15 Euro. De gastheer van de avond is niemand minder dan de bekende Antilliaanse muzikant en entertainer Edsel "Payo" Juliet . Menig optreden weet hij op te vrolijken met zijn humoristische sketches. Hij zal de avond voor u presenteren. Na al dit gelach en de culinaire hoogstand is het tijd om te dansen. Vanaf 23:00 uur zal dit worden begeleid door de beste turntablist uit ons kinderlandje en wel DJ DNS.

Comedy, Dinner and Dance
Plaats: Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20/21 Datum: zaterdag 27 januari 2007
Aanvang: 19:00uur
Begint: 20:00uur
Entrée: E 12,50 aan de deur verkrijgbaar.


---- --

Deel: ' Comedy, Dinner and Dance in Zandfoort aan de Eem te Amersfoort '


Lees ook